Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Deputatul Todor şi PSD o iau razna din nou

Administraţia locală din ţară este îngrijorată de decizia ANRE de eliminare a subvenţionării preţului Gigacaloriei. Oamenii cu scaun la cap din toate partidele politice, legaţi de administraţia locală şi aflaţi în contact cu cetăţenii sunt îngrijoraţi: eliminarea subvenţionării preţului de anul viitor ar duce la drame sociale, la scumpiri atât de mari încât oamenii nu îşi vor mai permite să plătească întreţinerea.

Deputatul Todor şi PSD o iau razna din nou
Comentează 0

Deputatul Adrian Todor şi PSD Arad sunt o oază de linişte şi populism debordant în această mare agitată. Ei nu îşi face probleme cu privire la eliminarea subvenţiei. Problema lor este alta: ei propun la Arad dublarea subvenţiei acordate pe preţul Gigacaloriei. Absolut stupefiant!

 

Pesedista Gabriela Firea spunea la un post de televiziune că eliminarea subvenţiei va aduce românii în imposibilitatea de a-şi plăti practic întreţinerea şi a cerut Guvernului PSD să facă demersuri în perioada următoare pentru prorogarea termenului, până în 2021. „Din punctul meu de vedere şi din discuţiile pe care le-am avut şi cu alţi primari, cred că Executivul trebuie să solicite o prorogare a acestui termen, aprilie 2018, până să spunem în 2021, când se va elimina practic şi bonusul de cogenerare” a spus Firea. Altfel, situaţia va crea cazuri sociale grave, în anumite localităţi chiar “drame”.
 

Dacă primarul Bucureştiului, pesedista Firea, trage public de mână propriul Guvern PSD iresponsabil şi incompetent, PSD la Arad joacă altfel. Cum? Încercând să mintă şi să amăgească populaţia. În loc să ceară Guvernului să apere românii, deputatul Todor şi PSD aleg să fie populişti şi iresponsabili. În loc să îl cheme la discuţii pe şeful ANRE, fost deputat PSD care a decis eliminarea subvenţionării preţului şi care se află în subordinea Parlamentului, deputatul Todor face pe populistul.

 

Ieşirea publică a PSD nu este doar iresponsabilă, este de tot râsul. Românii au o vorbă pentru genul acesta de atitudine ignorantă: ţara arde şi baba se piaptănă. Încă o dată, este evident autismul politic al PSD Arad, incapabil să înţeleagă situaţia în care se află comunitatea pe care teoretic ar trebui să o reprezinte. Pentru aceşti oameni contează doar ce ar putea să spună pentru a apărea frumoşi-frumoşi în ochii electoratului. Pentru că asta reprezintă arădenii pentru ei: un electorat care trebuie manipulat, nu o comunitate de care trebuie să se îngrijească!

 


Scrie un comentariu

trimite