Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Delta Force, echipa Liceului Naţional de Informatică, a câştigat Campionatul Mondial de Robotică (FOTO)

Delta Force, echipa de robotică a Liceului Naţional de Informatică (LNI) Arad, a scris istorie în Statele Unite. Asta, în condiţiile în care a câştigat Campionatul Mondial de Robotică, desfăşurat la Houston.

Delta Force, echipa Liceului Naţional de Informatică, a câştigat Campionatul Mondial de Robotică (FOTO)
Comentează 0

„Am creat istorie!

Este greu de descris ce simțim în acest moment! Suntem extrem de bucuroși că am reușit să facem ceea ce mulți credeau imposibil, chiar și noi, am câștigat Campionatul Mondial de Robotică din Houston!!! Suntem prima echipă internațională care a câștigat campionatul. Suntem mândri că am putut aduce victorie Aradului, României și comunității FTC din România!

Dorim să le mulțumim colegilor noștri de alianță Up a Creek și Java the Hutts cât și echipelor românești și tuturor persoanelor care ne-au susținut și ne-au încurajat pe toate rețelele de socializare.

De asemenea, mulțumim mentorilor, parinților, profesorilor, doamnei director Maria Pașcalău, sponsorilor noștri, în special sponsorului nostru principal Aptiv și asociației Natie Prin Educatie care a adus concursul în România!”, au scris pe Facebook reprezentanţii echipei.

„Echipa de robotica a LNI Arad, Delta Force, este CAMPIOANĂ MONDIALĂ la Houston, SUA, performanţă obţinută pentru prima oară de o echipă din România. Suntem mândri de voi, dragi elevi.

Felicitări!”, este mesajul transmis de reprezentanţii LNI.

Sursa foto: Facebook Delta Force

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite