Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

DESCOPERIRE ȘOCANTĂ ÎN GRĂDIȘTE: Un băiat de 11 ani a fost găsit spânzurat de o grindă

Un băiat de 11 ani din municipiul Arad a fost găsit spânzurat de o grindă a terasei, miercuri dumpă-amiază, iar echipajul medical sosit a încercat fără succes să-l resusciteze. Băiatul nu ar fi lăsat niciun bilet în care să își explice gestul, scrie News.ro.

DESCOPERIRE ȘOCANTĂ ÎN GRĂDIȘTE: Un băiat de 11 ani a fost găsit spânzurat de o grindă
Comentează 0

O familie din cartierul arădean Grădiște a solicitat sprijin la 112, după ce un băiat în vârstă de 11 ani a fost găsit spânzurat. Acesta ar fi fost găsit de tată, atârnat de o grindă a terasei din curte.

Un echipaj SMURD a ajuns în scurt timp la locul incidentului și s-au început manevrele de resuscitare, care însă au eșuat, fiind declarat decesul copilului.

Localnicii din cartier se tem că gestul băiatului ar putea avea legătură cu jocul ”Balena albastră”, pentru că nu își explică ce motiv ar fi avut să își ia viața.

”Era un elev foarte bun, nu avea probleme, doar ce am vorbit cu el ieri (marți – n.r.). Sunt șocat de ce s-a întâmplat, nu ne putem explica”, a spus un vecin.

Potrivit Biroului de presă al Poliției Arad, la fața locului se fac cercetări, însă nu s-a găsit niciun bilet lăsat de copil.

SURSA: News.ro

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite