Vremea Romania, Arad 0°C

Stiri Arad

De vorbă cu un mare campion – Mihai Leu

La Școala Gimnazială „Nicolae Bălcescu” Arad, în cadrul proiectului POSDRU/154/1.1/G/139480 ”Învățare autentică în mediu nonformal” s-a derulat activitatea Atelierului de scriere „Întâlnirea de la ora cinci”, organizată de doamnele profesor  Pîrvu Daniela  şi Blidar Elena Violeta.

De vorbă cu un mare campion – Mihai Leu
Comentează 0

În cadrul acesteia elevii au avut ca invitat pe renumitul campion mondial la box, Mihai Leu. Activitatea a avut drept obiectiv redescoperirea valorilor sportului românesc şi conștientizarea faptului  că orice obstacol poate fi depășit doar prin efort și ambiție.

La activitate au participat elevii de la atelierul de scriere, elevii de la atelierul Studio Art, monitorul intern, jurnalistul Vasile Blidar, facilitatorii de la atelierul de scriere și de la atelierul Studio Art. Doamna Director, Carmen Cuzmanov, directorul şcolii şi monitorul intern din cadrul proiectului, a fost amfitrionul acestei întâlniri.

 Domnul Mihai Leu a vorbit despre  ce înseamnă să ai ambiție, să depășești obstacole, cum te simți când ajungi  învingător. Marele campion a răspuns prietenos întrebărilor adresate, chiar dacă întrebările puse au avut și caracter personal. Elevii au conștientizat cât este de important să lupți pentru a obține ce-ți dorești, să nu te abați de la țelul propus, chiar dacă pe parcurs ești tentat să abandonezi. Au înțeles ce înseamnă tăria de caracter și că, dacă vrei ceva poţi reuşi, dar numai cu efort, autocontrol și disciplină.

Domnul Mihai Leu a promis că va reveni cu fotografii și pentru a da autografe. Nu putem încheia decât cu un gând exprimat de unul dintre elevii participanţi:

„Nu credeam că un campion mondial poate fi atât de modest!”      

 

 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite