Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

De Sfântul Așteaptă viitorul Guvernator al Transilvaniei a făcut-o lată alături de fostele PeSeDiste

De Sfântul Așteaptă viitorul Guvernator al Transilvaniei a făcut-o lată alături de fostele PeSeDiste
Comentează 0

P(r)oza zilei: De Sfântul Așteaptă viitorul Guvernator al Transilvaniei a făcut-o lată alături de fostele PeSeDiste

Mai alaltăieri, cu prilejul sărbătorii precreștine Sfântul Așteaptă, Excelența Sa, Lucian Ardeoan, viitorul Guvernator al Transilvaniei (propus de George Simion), a făcut un chef monstru alături de mai multe tinere din lotul Organizației de femei al PeSeDe, tinere ce au defectat de curând împreună cu dânsul (cică așa i se spunea prin anul 2004 și lui Adrian Năstase, alias Bombonel!) în AUR, unde, natural, aspiră cu toatele la un viitor străluit.

Petrecerea, care s-a lăsat cu lăutari, jocuri din buric și dansuri pe mese, s-a ținut într-o casă conspirativă, secretă,  ferită de ochii curioșilor, dar nu atât de secretă, încât sursele noastre să n-o poată triangula și să ne indice exact locația, adică pe celebra stradă a Mărului, acest Carteir Latin al Aradului.

În pauzele când se mai odihneau nițel la o binevenită țigară, fetele au făcut cârtițelor noastre declarații savuroase, afirmând, de exemplu, că lor li s-a părut mai mult decât normal să-l urmeze pe dinamicul Lucică în AUR, decât să lâncezească în vetustul PeSeDe, alături de dirijabilul antebelic Cosmin Buruc, de junele prim expirat Ilie Cheșa, ori de hepaticul Mihai Vifor, care, de cât a tot stat în poziția GHIOCEL în fața tuturor șefilor trecuți, prezenți sau viitori, ai strania impresie că a evadat de curând din Muzeul figurilor de ceară a faimoasei Madame Tussauds ...

... pe când armăsarii pur sânge, George Simion și, mai ales, Lucian Ardeuan, e destul să necheze nărăvaș odată și prin ele trec valuri, valuri de serotonină & dopamină!

”- Or, e clar ca bună ziua că (niciodată) cu neurotransmițătorii fericirii nu te poți pune”, a punctat categoric în încheiere viitorul Guvernator al Transilvaniei, Excelența Sa, Lucian Ardeuan !!!

 

P(r)ozeur: Vasile de Zărand

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite