Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

De râsu' curcilor: Prezidențiabilul Barna s-a întâlnit la Oradea cu Emeric Ienei și s-a oferit să-i dea el autograf


Dacă era Dan Barna președinte, Steaua București câștiga Cupa campionilor Europeni în 1986! Dar, surpriză pentru unii, Steaua, condusă la vremea aceea de pe bancă de Emeric Ienei, chiar a câștigat Cupa Campionilor Europeni în acel an, după ce arădeanul Helmut Duckadam a apărat patru lovituri succesive de la 11 metri, intrând astfel în Cartea Recordurilor. Și ca surpriza să fie și mai mare, Dan Barna nu era președinte și cred că nici nu visa să ajungă.

De râsu' curcilor: Prezidențiabilul Barna s-a întâlnit la Oradea cu Emeric Ienei și s-a oferit să-i dea el autograf
Comentează 1

Aflat, ieri la Oradea, în căutare de voturi, prezidențiabilul USR, Dan Barna, s-a întâlnit pe stradă cu celebrul antrenor al Stelei. Și culmea, s-a oferit el să-i dea un autograf. Pur și simplu de râsu'curcilor.

„Mucea semnează pe o țidulă cu mutra lui”

Reacțiile nu au întârziat să apară. „Azi am dovada că Barna e incredibil de picat din Lună, ca să nu zic mai rău… Aflat în vizită prin Oradea, ieșit pe Corso să agațe lumea pentru fotografii, se întâlnește cu Imi Bacsi – respectiv distinsul domn Emeric Jenei pe care îl cunoaștem cu toții în oraș, dânsul ne cunoaște, se oprește cu noi, ne salută; pe scurt, este o personalitate a orașului de care nu doar suntem mândri ci pe care o și iubim. Și vine pulifriciul ăsta de Barna, dă mâna cu el, îl întreabă de sănătate, domnul Jenei răspunde iar felinarul democrației și speranța națiunii #rezist îl întreabă: Vă dau un autograf?” , a scris jurnalista orădeancă Angela Tocilă pe Facebook, potrivit Flux24.ro.

„Domnul Jenei, politicos ca întotdeauna îi răspunde «da, sigur că da», mucea semnează pe o țidulă cu mutra lui de ciudatul clasei; realizez că Dan Barna habar nu are cui i-a oferit el, neica nimeni de nicăieri, un oarecare ochelarist care nu s-a remarcat prin nimic altceva decât vorbe goale, autograful. O voce din mulțime, a unui tip care a sesizat și el penibilul situației și faptul că (pardon) căscatul ăla era picat din Lună și zice: «Nea Imi, dați-i și dumneavoastră autograf!» Așa s-a ales Barna cu autograful unui domn, a unei personalități naționale pe mutra lui de candidat mort născut speranță”, mai spune Tocilă.

Intrați aici pentru a vedea video: https://www.flux24.ro/scene-halucinante-cu-dan-barna-si-emeric-jenei-la-oradea/

Foto:  e.Bihoreanu.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite