Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

De la Om la Om pentru INTEGRA

De la Om la Om pentru INTEGRA
Comentează 0

La inițiativa doamnelor Dorica Sănduțu si Liliana Guran, reprezentante ale Arad Arvensis Lions Club Brach by Lions Club Drobeta Turnu Severin în parteneriat cu Jekel Josef Frederick, Marcello Ionescu, Popa Monica, Purice Paul, Mircea Adrian și Savori Urbane, la Port Arthur a fost organizat un eveniment caritabil intitulat "De la Om la Om pentru INTEGRA".

S-au gătit ficăței cu mămăligă, paella, plăcintă cu brânză și mărar și prăjituri marca SavoriUrbane. Asociația INTEGRA a organizat un stand cu tablouri și produse hand made executate de beneficiari sau primite ca donație de la Atelier Crîznic Anca și Magazin Gotic. De asemenea au fost prezente și atelierele de pictură pe față Georgiana Ciupitu și Georgiana Bighescu, dar și un atelier de pictură pe canvas unde cei mici și cei mari au fost prinși de momentul colorat.

Spațiul a devenit neîncăpător pentru cei care au ales să sprijine Asociația Integra în acțiunea de renovare a spațiului în care beneficiarii se vor muta. Veselia și timpul fain petrecut împreună au dat savoare evenimentului. Încărcătura de emoții a adus aprecierea muncii și beneficiarilor noștri. De asemenea încurajările tuturor ne-au adus sentimentul că nu suntem singuri pe drum.

Asociația Integra mulțumește tuturor celor care s-au implicat în organizare cât și celor care au donat.

Galerie foto (81)


Scrie un comentariu

trimite