Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

De ce să alegi un șampon nuanțator?

De ce să alegi un șampon nuanțator?
Comentează 1

De ce să alegi un șampon nuanțator?

Vrei să îți schimbi culoarea părului fără a apela la vopsea? Poți încerca un șampon nuanțator - vei obține o culoare temporară care nu dăunează părului.

Ce este șamponul nuanțator?

Șamponul colorant este o substanță care vopsește doar partea exterioară a părului, fără a afecta partea interioară. Este o culoare semipermanentă, dar de lungă durată, care se aplică pe păr, și nu dispare după un anumit număr de spălări. Șamponul și balsamul nuanțator sunt special concepute pentru a-ți menține părul proaspăt și vibrant și te ajută să păstrezi culoarea naturală, astfel încât să nu se estompeze sau să se spele rapid. De asemenea, șampoanele colorante ajută la menținerea părului strălucitor, ceea ce este esențial dacă doriți o coafură atrăgătoare.

Când să folosești șampoanele pentru colorarea părului?

Deși colorarea părului acasă pare ușoară și de încredere, uneori ai nevoie de un remediu rapid pentru părul tău. Când te grăbești și ai nevoie de un look proaspăt, tot ce trebuie să faci este să alegi nuanța potrivită pentru părul tău și să te bucuri de  experiența super rapidă de colorare a părului.

Câte variante se găsesc pe piață?

Există diferite variante potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Șampoanele nuanțatoare sunt disponibile în diferite nuanțe, inclusiv negru natural, maro, maro închis, vișiniu, blond, roz și multe altele.

Cum funcționează șampoanele nuanțatoare?

Șampoanele pentru culoarea părului sunt șampoane special formulate care depun culoare temporară pe păr. Sunt diferite de șampoanele normale și se concentrează în principal pe vopsirea părului.  Îmbunătățesc și mențin nuanța strălucitoare a părului și păstrează părul proaspăt și lucios. Sunt prietenoase cu scalpul și conțin substanțe chimice minime. Nu conțin amoniac și sunt infuzate cu ingrediente naturale precum Amla, Schinduf, , Hibiscus și Henna.

Șampoanele nu numai că îți colorează părul, ci și îl hrănesc și îl fac strălucitor.

Cum se folosește șamponul nuanțator?

Nu necesită nicio procedură de pre-amestecare sau perie și bol. Datorită structurii asemănătoare șamponului, nu provoacă pete pe piele și oferă o acoperire largă a părului cărunt. O dată ce ai ales nuanța potrivită pentru a-ți vopsi părul, umezește părul și împarte-l  în diferite secțiuni. Deschide conținutul produselor de colorare a părului, pune-ți mănușile și aplică uniform pe fiecare secțiune a părului, de la rădăcini până la vârfuri. Respectă timpul de așteptare indicat pe produs, între 5 și 30 de minute în funcție de produs și de intensitatea pe care o dorești ca rezultat. Apoi clătește  părul, îndepărtând reziduurile de produs până când apa curge limpede; spală părul cu șampon zilnic sau tratament după șamponul colorant. (verifică indicațiile de pe produs).

Cât durează efectul șamponului nuanțator?

Efectul șamponului asupra părului este diferit pentru fiecare produs. Există variante care durează mai mult de o lună, în timp ce altele durează între 3 și 4 săptămâni. Recomandam produsele de la Moroccanoil.Folosirea excesivă a mai multor produse de păr și a instrumentelor de coafare încălzite poate deteriora părul și poate estompa cu ușurință culoarea părului.

Pe piață sunt disponibile diferite variante de șampon pentru colorarea instantanee a părului. Sunt formulate cu un echilibru perfect al pH-ului și sunt sigure pentru părul tău.


Scrie un comentariu

trimite