Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

De ce să alegeți un aparat de cafea cu capsule

Comentează 0

Keurig și Nespresso sunt cele mai proeminente opțiuni dacă sunteți în căutarea unui aparat de cafea cu o singură doză. Cu toate acestea, nu sunt singurele branduri de cafea care oferă aparate care promit o ceașcă convenabilă și rapidă de cafea frumoasă. Nescafe Dolce Gusto este o altă gamă excelentă de luat în considerare.

Cu capsule Dolce Gusto și prin simpla apăsare a unui buton, puteți obține în decurs de un minut o ceașcă de cafea bogată și aromată, inclusiv espresso, Americano, cappuccino și latte. De asemenea, poate prepara fie băuturi calde, fie băuturi cu gheață.

Există multe modele în gama de aparate cu capsule Dolce Gusto, ceea ce poate fi copleșitor. Cu toate acestea, veți descoperi că acestea au câteva caracteristici comune. Să le examinăm pe acestea, astfel încât să aveți o idee mai bună despre la ce să vă așteptați, indiferent de cel pe care îl alegeți.

Ușurința de utilizare

Deși fiecare design este diferit în gama de aparate cu capsule Dolce Gusto, nu multe lucruri separă modul în care acestea prepară cafeaua sau performanța lor.

Fiecare aparat are un suport pentru capsula de cafea pentru introducerea capsulei. De acolo, selectați dimensiunea ceștii în funcție de capsula pe care o folosiți.

Dacă folosiți un aparat cu capsule Dolce Gusto automat, apăsați butonul de pornire pentru a începe prepararea cafelei de specialitate. Dacă folosiți un aparat manual, deplasați maneta la opțiunea de apă caldă sau rece și opriți-vă când aveți volumul dorit de băuturi.

Performanță de preparare

Gama Dolce Gusto utilizează un sistem de control al temperaturii pentru cea mai bună extracție a cafelei. Între timp, cea mai mare parte a gamei folosește o presiune de 15 bari. Acest lucru asigură un espresso intens cu o cremă bogată și catifelată. Între timp, pentru băuturile pe bază de lapte cu capsule, designul capsulei asigură o presiune mai mică, astfel încât să obțineți un lapte spumos.

Indiferent de aparatul cu capsule Dolce Gusto pe care îl utilizați, acesta va produce cafea în maximum un minut. Este foarte potrivit pentru iubitorii de cafea profundă care doresc o preparare rapidă.

Capsule de cafea Dolce Gusto

Fiecare aparat Nescafe Dolce Gusto folosește capsulele unice Dolce Gusto. Din păcate, acest lucru înseamnă că, deși Nescafe are aceeași companie mamă Nestle ca și Nespresso, nu puteți folosi capsulele de cafea în mod interschimbabil.

Dacă ați folosit capsule Nespresso sau Keurig K-Cups, probabil că sunteți conștienți de gama largă de opțiuni de băuturi pe care le oferă, iar capsulele Dolce Gusto oferă o varietate similară. De asemenea, puteți alege între mai multe mărci, inclusiv Nescafe și Starbucks.

De fapt, veți avea chiar mai multe opțiuni cu capsulele Nespresso Dolce Gusto decât cu Nespresso, în special în cazul băuturilor espresso pe bază de lapte. Printre opțiuni se numără cappuccino spumos, flat white, caramel latte, cortado și cafe au lait. Există și ciocolată caldă, și nu numai. Băuturile pe bază de cafea au nevoie de două capsule - una cu lapte praf, iar cealaltă o capsulă de espresso. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de cafea neagră, aveți nevoie doar de o singură capsulă.

Tavă de picurare reglabilă

Fiecare aparat Nescafe Dolce Gusto are o tavă de picurare reglabilă. Acest lucru înseamnă că puteți evita să faceți mizerie prin stropire, reducând spațiul liber în timp ce folosiți cești mai scurte. Alternativ, vă permite, de asemenea, să folosiți cești mai înalte, dacă este necesar.

Băuturi calde și reci

Dacă nu vă place o ceașcă de băutură caldă în timpul verii, aparatul cu capsule Dolce Gusto vă poate face pe plac, deoarece toate modelele din gamă oferă opțiuni de apă caldă și rece.

Design

Majoritatea aparatelor Dolce Gusto sunt compacte, cu un design minimalist. Printre acestea se numără Genio, Mini Me, Infinissima și Lumio. Cu toate acestea, altele, inclusiv Majesto, Jovie și Eclipse, au un stil mai deosebit. De asemenea, în ciuda faptului că nu sunt lansări noi, acestea încă arată cool și contemporan în orice bucătărie.

Majoritatea aparatelor din gamă arată frumos, ceea ce le face să iasă în evidență față de aparatele standard de cafea cu o singură porție.


Scrie un comentariu

trimite