Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

De ce a preluat Consiliul Judeţean peste 56.000 mp de teren din domeniul public al comunei Olari

Consiliul Județean Arad a votat, în urma ședinței de astăzi, preluarea din domeniul public al comunei Olari în domeniul public al județului Arad a unor suprafețe de teren situare pe drumul județean Sânmartin-Șimand-Olari-Caporal Alexa!

De ce a preluat Consiliul Judeţean peste 56.000 mp de teren din domeniul public al comunei Olari
Comentează 0

„Sunt demersuri necesare și oportune pentru continuarea și buna execuție a lucrărilor de modernizare a DJ 709F Sânmartin – Olari – Caporal Alexa. Prin transferul acestor parcele de teren, în suprafață totală de 56.975 mp, vom amenaja șanțuri și accese la proprietățile situate pe DJ 709F, respectiv accese și parcări în fața unor instituții de interes din comună. Ne dorim o lucrare de calitate, care să ofere inclusive facilitățile pe care le doresc cetățenii. Am preluat aceste terenuri pentru că posibilitatea financiară a Consiliului Județean este superioară celei de care dispune comuna Olari și vom putea realiza aceste dotări odată cu finalizarea drumului“, a declarat Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

Drumul județean Sânmartin-Șimand-Olari-Caporal Alexa are o lungime totală de 23,4 kilometri, fiind o investiție realizată din fonduri guvernamentale, în urma unui proiect câștigat de Consiliul Județean Arad, prin Programul Național  de Dezvoltare Locală.

 

 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite