Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

De 7 ori pe podium

De 7 ori pe podium
Comentează 0

Halterofilii CSM Arad au cucerit şapte medalii la finala Campionatului Naţional de tineret, competiţie desfăşurată în la Bistriţa. Dintre elevii lui Arian Jigău şi Pavel Sebeşan au urcat pe podium: Emanuel Danciu, care la categoria 62 de kilograme a obţinut două locuri 2, la smuls şi total şi un loc 3 la aruncat şi Luciana Condurache, la categoria 90 de kilograme, care a obţinut trei locuri 2; Daniela Gîrgar (14 ani), un loc 3 la total, la categoria 48 de kilograme, ea ocupând locul 4 la smuls şi aruncat. Au mai concurat Adelina Vizitiu (12 ani), la categoria 53 de kilograme, Cosmin Krupla, două locuri 6 şi un loc 5 la categoria 56 de kilograme, Sorin Oros, două locuri 6 şi un loc 5 la categoria 62 de kilograme şi Adrian Antal, la 69 de kilograme.

În altă ordine de idei, în perioada 23-30 august, în Kosovo, se va desfăşura Campionatul European pentru sportivi de 13-15 ani, unde CSM Arad va fi reprezentat de: Cosmin Krupla, Emanuel Danciu, Daniela Gîrgar şi Luciana Condurache. 

În fine, antrenorul Adrian Jigău se află, până pe 20 august, în cantonament la Piatra Arsă, alături de lotul naţional de juniori III, cu patru arădeni între tricolori: Daniel Jigău, Denis şi Denisa Danciu şi Cristian Molnar. 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite