Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Data de lansare a inelului inteligent Samsung Galaxy Ring a fost dezvăluită

Data de lansare a inelului inteligent Samsung Galaxy Ring a fost dezvăluită
Comentează 0

Evoluțiile din jurul viitorului inel inteligent al companiei Samsung, cunoscut sub numele de Galaxy Ring, aduc noi informații. În urma mărcilor înregistrate recente care au fost observate din diferite regiuni ale lumii, se pare că Samsung va lansa Galaxy Ring până în 2024. Se crede chiar că dispozitivul inteligent de urmărire a fitness-ului și sănătății ar putea debuta alături de seria Galaxy S24 la începutul anului viitor.

Potrivit site-ului german Nextpit, care citează pe cunoscutul IceUniverse, Samsung ar putea oficializa primul său inel inteligent la începutul anului 2024. Această fereastră de lansare s-ar încadra cel mai probabil în perioada ianuarie sau februarie când Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra urmează să fie anunțate.

Pentru a întări și mai mult această informație, publicația Patently Apple a descoperit că Samsung a depus mai multe cereri de mărci comerciale pentru dispozitive tip inel în mai multe țări, inclusiv în Coreea de Sud. Cele mai multe dintre acestea includ mărci comerciale precum Iris Ring, Dual Ring, Triple Ring și Oval Ring. Cu toate acestea, rămâne neclar care dintre aceste nume va fi utilizat în produsul final. Momentan cel mai folosit nume în informațiile de până acum este Samsung Galaxy Ring.

De altfel, au fost descoperite și alte nume de mărci comerciale interesante în luna martie, care indicau dezvoltarea mai multor dispozitive portabile Galaxy. Unul dintre denumirile menționate a fost Galaxy Index, care ar putea fi probabil echivalent cu un inel inteligent precum Oura Ring sau noul BoAt Smart Ring.

În afară de aceste posibile denumiri, nu au apărut detalii despre specificațiile sau caracteristicile inelului inteligent Samsung Galaxy Ring. Cu toate acestea, presupunem că viitorul inel Samsung poate împărtăși mai multe tehnologii biometrice cu Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic lansate recent în ceea ce privește monitorizarea bunăstării. Acesta poate fi integrat și cu alte dispozitive Galaxy pentru o urmărire mai holistică. Sigur că acest viitor inel Samsung nu va fi la nivelul unui ceas inteligent în privința specificațiilor și caracteristicilor, dar va avea avantajele sale. În primul rând va fi mult mai confortabil de purtat.

Apple este un alt brand proeminent despre care se zvonește că va lansa un inel inteligent. Până în prezent, existența acestui iRing sau Apple Ring indică doar un purtabil care ar fi asociat cu Vision Pro pentru gesturi 3D îmbunătățite.


Scrie un comentariu

trimite