Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Dansează pentru mintea ta” pe malurile Mureșului

„Dansează pentru mintea ta” pe malurile Mureșului
Comentează 0

Sâmbată, 21 septembrie, în spațiul intim oferit de Ratio Beach școli de tango din Arad, Timisoara și Budapesta, alături de Asociația Iris Research Arad și Institutul de Psihologie Arad, au trăit și simțit puterea muzicii și a dansului asupra minții si sufletului.

„Dansează pentru mintea ta” i-a avut invitați pe minunații dansatori de tango Andreea Şerban şi Endre Szeghalmi – fondatorii Tango Libre Budapest - , campioni la Tango Pista la Londra (2018) și Munster (2019) și paticipanți la Campionatul Mondial de Tango Argentinian din Buenos Aires (2019). Alături de ei, reprezentanți ai școlilor de tango Tango Vivo Timișoara, Tango del Alma, Tango Arte, Tango Malena și Tango Vivo Arad ne-au dezvăluit puțin din ceea ce înseamnă influența tangolui asupra dezvoltării armonioase a corpului, minții și sufletului.

Tangourile dansate au completat cuvintele frumoase rostite de prof. univ. dr. Claudia Toma și psihoterapeut dr. Alina Topor, care au povestit despre rolul dansului în creșterea calității vieții și dezvoltarea personală prin dans-terapie. Ne-am bucurat cu toții de muzică, tango, și bună dispoziție! 

 

Ancuța B.

Galerie foto (126)


Scrie un comentariu

trimite