Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dani Oțil a adormit în restaurant, Giulia a fost prinsă de tatăl ei făcând sex! Iată cele mai penibile momente din viața vedetelor

Celebritățile nu sunt scutite nici de problemele oamenilor obișnuiți, nici de micile momente stânjenitoare prin care trecem toți cel puțin o dată în viață. Interesant este că, deși multe dintre ele s-au făcut de rușine în public, au reușit să depășească jena, iar acum povestesc amuzate aceste întâmplări. Iată care sunt cele mai penibile situații în care s-au regăsit, la un moment dat, Dani Oțil, Andra, Giulia, Oana Roman și alte câteva vedete.

Dani Oțil a adormit în restaurant, Giulia a fost prinsă de tatăl ei făcând sex! Iată cele mai penibile momente din viața vedetelor
Comentează 0

Giulia Anghelescu făcea sex când a intrat tatăl ei în cameră

Mai rău de atât nu se poate: Giulia Anghelescu a fost prinsă de tatăl ei în timp ce făcea sex cu iubitu! Totul s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani, pe vremea când nu era măritată cu Vlad Huidu. Cântăreața a povestit cel mai intim secret la ani distanță de la incident. “Tata a intrat în cameră, dar a ieșit repede, repede”, a recunoscut cântăreața.

4287-220582-giuliaanghelescu1.jpg

Dana Rogoz a căzut în fața președintelui

Actrița Dana Rogoz își aduce aminte că, pe vremea când era o copilă și făcea parte din grupul Minisong, a fost pusă să-i ducă flori lui Ion Iliescu, însă a ajuns să cadă în fața lui. “Aveam vreo 7 ani și urma să avem un spectacol important cu Minisong, în fața unui public numeros, în care se afla și președintele de atunci al României, Ion Iliescu. Eu am fost aleasă să-i duc la final flori președintelui. După ce am terminat spectacolul, m-am dus repede, doar că trebuia să traversez o bordură care delimitează scena de public. M-am gândit: fie trec prin fața picioarelor tuturor din rândul întâi, fie o sar. Am mers fix în față și m-am oprit. M-am pus pe burtă pe bordură și cu un picior eram încă pe scenă, în timp ce al doilea căuta să ajungă pe partea cealaltă. Am constatat pe loc că scena e mai înaltă și că nu am nicio șansă să ajung cu piciorul pe partea cealaltă. Am făcut un balans și poc. Am căzut pe partea cealaltă, la picioarele publicului și implicit ale președintelui. Oricum cred că remarcase efortul meu de a ajunge la el. Cert este că am căzut ținând buchetul în sus, nu care cumva să-l stric. M-au ridicat clovnii de pe jos și m-au pasat din mână în mână până în brațele lui Ion Iliescu”, a povestit Dana Rogoz.

Dana Rogoz și-a surprins soțul la micul dejun. Cum s-a îmbrăcat actrița

Citeste mai mult pe libertatea.ro


Scrie un comentariu

trimite