Vremea Romania, Arad 0°C

Stiri Arad

Danel Ghiţă, campionul mondial la kick-box, a fost la Nadăş!

Celebrul kick-boxer român Daniel Ghiţă a fost la Nadăş! Lucru reliefat de el pe pagina personală de facebook, acolo unde se regăsesc şi o serie de fotografii ale sale cu sătenii din localitatea arădeană, săteni care se luptă pentru recâstigarea pământurilor retrocedate.

Danel Ghiţă, campionul mondial la kick-box, a fost la Nadăş!
Comentează 1

Iată ce scrie Daniel Ghiţă pe pagina sa: 

"EU SUNT NADĂŞ!

"JE SUIS NADĂS! "

Sunt in Nadas si am ramas uimit de ceea ce vad, aud aici! Coruptie la nivel inalt.
S a retrocedat cu acte fals 8742 de hecare teren si padure, unei doamne Colteu.Valoarea notata in cartea funciara a fost de 12 Ron! 8742 hectare, intabulati cu valoare de 12 Ron!?? Incredibil. Taranii nu au voie sa si culeaga roadele, sa intre pe propriile terenuri, pe care le au de zeci de anI! Risca sa fie evacuati din propriile case... Acesti oameni lupta pentru dreptate! Haideti sa luptam cu ei.

Domnule Presedinte Johannis, mergeti in Europa, sunteti solidari cu toate tarile, problemele, dar de ce nu sunteti solidari cu oamenii din tara noastra? Cu acesti tarani amarati, care peste noapte au pierdut tot ce au avut. Lupta singuri, si au ajuns sa si vanda vacile, tot ce detin, doar sa si faca dreptate! Familia Rad Nicolae m a cazat la ei in casa. Am ramas umit de ospitalitatea acestor oameni. Au vandut tot, sa poata sa mearga in proces sa faca dreptate.. 
Oamenii s au indatorat.Escrocii tergiverseaza procesele,pentru ca stiu ca oamenii nu au bani de aceste procese inutile.Avocata Coroiu Vasilica, ii reprezinta gratis. Dar au nevoie si de ajutorul nostru.Orice ajutor financiar este bine venit.

Haideti sa fim noi solidari, sa ajutam acesti oameni. 
De ce suntem solidari " je suis Paris" si nu suntem solidari fata de taranii
nostri?

Incep campania: Je suis Nadas! Poate asa vine si Presedintele nostru la ei? Nu este covor rosu, e drum forestier, dar va asteapta oameni buni cu suflet, care sunt disperati, de nedreptatea si coruptia din tara noastra.

Noi suntem speranta lor. Daca vrei sa faci ceva, fa ceva!

Ignoranta si coruptia ucide!"

sursa foto: facebook.com

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite