Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dăncilă vrea referendum "pentru înăsprirea drastică a pedepselor pentru crimă, viol și pedofilie"

Viorica Dăncilă și-a anulat vizita electorală de la Bacău și a convocat o ședință de Guvern la Palatul Victoria, în urma tragediei de la Caracal. Realitatea TV și realitatea.net au transmis LIVE declarațiile pe care le-a făcut premierul.

Dăncilă vrea referendum
Comentează 0

Viorica Dăncilă a făcut un anunț surpriză! Premierul a dezvăluit că analizează "posibilitatea convocarii unui referendum de consultare a romanilor pentru inasprirea drastica a pedepselor pentru crima, viol, pedofilie".

"I-am cerut ministrului Moga sa se intoarca la Caracal pentru a continua coordonarea anchetei. Am convocat o sedinta de urgenta la Palatul Victoria cu Raed Arafat, cu directorul STS si cu ministrul Comunicatiilor. Am decis infiintarea unui grup de lucru care sa aiba drept scop gandirea unui plan de masuri urgente pentru eficientizarea timpilor de raspuns in situatii critice. Grupul va fi condus de domnul Raed Arafat.

Analizez posibilitatea convocarii unui referendum de consultare a romanilor pentru inasprirea drastica a pedepselor pentru crima, viol si pedofilie.

Luam in calcul adoptarea unei OUG pentru eliminarea tuturor deficientelor legislative. In maximum 15 zile avem o analiza si un plan de actiune", a spus Viorica Dăncilă.

Citește continuarea pe realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite