Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dăncilă, despre relația cu Dragnea: Au fost momente TENSIONATE, când am spus "NU"

Premierul Viorica Dăncilă susține că a avut mai multe momente tensionate în relația cu Liviu Dragnea. Ea a explicat că i-a spus ”Nu” lui Liviu Dragnea. Dăncilă face și o dezvăluire și arată că Liviu Dragnea a mai mers la Guvern pentru a impune anumite teme, dar nu de foarte multe ori.

Dăncilă, despre relația cu Dragnea: Au fost momente TENSIONATE, când am spus
Comentează 0

"Au fost multe momente tensionate cu preşedintele Dragnea pentru că de multe ori faptul că nu am dus la bun sfârşit anumite lucruri aşa cum ar fi trebuit sau faptul că nu ne-am încadrat în anumite termene ale foii de parcurs pe programul de guvernare au ridicat nemulţumiri din partea preşedintelui partidului şi este normal acest lucru, este un lucru de normalitate. Dar în acelaşi timp relaţia cu preşedintele Liviu Dragnea este o relaţie bună, este preşedintele partidului, noi suntem guvern politic, suntem susţinuţi de Alianţa PSD -ALDE şi eu sunt în acelaşi timp şi preşedinte executiv al partidului", a afirmat premierul.

Ea a precizat: "Au fost şi momente când am spus nu. Au fost momente şi mi-a respectat decizia".

Referindu-se l faptul că s-a spus de foarte multe ori că Guvernul e condus de Liviu Dragnea, că este condusă de Liviu Dragnea, Dăncilă a afirmat că este un lucru normal ca preşedintele partidului să-i ceară prim-ministrului să pună în aplicare programul de guvernare, notează stiripesurse.ro.

"Nu contează numele primului ministru, acelaşi lucru l-a cerut şi Guvernului Tudose, l-a cerut şi Guvernului Grindeanu, deci este un lucru de normalitate. Dar în momentul în care trebuie să acuzi pe cineva de ceva, trebuie să-i găseşti, întotdeauna trebuie să lipeşti anumite etichete. Preşedintele Dragnea nu a venit la guvern de foarte multe ori să spună "faceţi acest lucru sau nu faceţi acest lucru". Preşedintele Dragnea a cerut "Puneţi în aplicare programul de guvernare şi faceţi lucruri bune pentru cetăţeni", nu s-a implicat în deciziile pe care le luăm sau în actele normative pe care le avem pe masa Guvernului", a menţionat Viorica Dăncilă.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite