Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dana Dodean pregăteşte acasă participarea la Naţionale şi la Rio

După 3 ani de pauă, din motive obiective, Daniela Dodean revine în Campionatul Naţional. 

Dana Dodean pregăteşte acasă participarea la Naţionale şi la Rio
Comentează 0

Valoroasă tenismenă arădeană îşi intră în ritm pentru a putea face o figură frumoasă la Jocurile Olimpice de la Rio. Devenită mămică Dana a participat recent la Mondiale cu echipa României, unde a ocupat locul 9. Este acasă în aceste zile, de unde, săptămâna viitoare pleacă la Buzău pentru Naţionale. 

"La Mondiale am avut un parcurs destul de bun, vroiam bineînțeles mai mult, dar am fost mulțumite că am reușit să trecem cu bine de o grupă foarte grea. A urmat apoi o tragere destul de proastă pentru noi, pentru că echipa Coreei de Nord nu apare foarte des în competiții, doar la Mondiale. Iar stilul lor de joc ne cam încurcă, plus că nici nu le cunoaștem bine. În ceea ce privește evoluția mea, sunt mulțumită. A fost primul Mondial după o pauză destul de mare, dar sigur că aș fi vrut mai mult. 

Cât despre Naţionale, acum, că sunt sănătoasă cât de cât, am zis să aduc din nou rezultate pentru Arad. Sper la trei medalii. Apoi, în 6 aprilie o să merg la turneul preolimpic din Turcia, unde sper să am o tragere mult mai bună decât la Mondiale, cu echipa. Evident că vreau să mă calific din prima, cum se spune. În mod normal, după locul ocupat la Mondiale și după clasarea noastră în ierarhia mondială, ar trebui să fim la Rio", spune Dana Dodean

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite