Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dan Ifrim rămâne fidel lucrului bine făcut

Dan Ifrim rămâne fidel lucrului bine făcut
Comentează 0

Fostul maseur al UTA-ei , Dan Ifrim a fost un exemplu în tot ceea ce făcea . Iubit și respectat totodată de generațiile de jucători care s-au perindat pe la ”Bătrâna Doamnă”, Dan era confidentul multor jucători. Nu conta dacă aceștia se numeau Brosovszky, Domide, Biro....Țucudean, Gaica,Ungur, oameni cu personalități puternice. Să nu mai vorbim despre Marcel Coraș, unul dintre ” clienții” lui Dan, dar mai ales prieten cu acesta. 

Dan Ifrim , un profesionist desăvârșit, știa să te binedispună dacă treceai printr-o ” pasă ” neagră, era discret atunci când trebuia, știa cu cine se poate glumi, dar mai ales ” ardea” pentru UTA.

Astăzi, Dan Ifrim și-a urmat doi dintre prietenii săi , pentru a-și continua munca în care se pricepe cel mai bine....masajul. Dar nu numai ca maseur, prietenii lui si totodată patronii complexului Gemi Spot, Marius Țucudean și Ghiță Cosma, l-au numit administraor al bazei.
Dan nu și-a pierdut carisma de altădată. Aflându-mă într-o vizită în noul său birou , a ținut să-mi arate idoul său , înrămat pe perete, Sir Alex Ferguson, fostul manager al lui Manchester United, adică exponentul lucrului bine făcut.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite