Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dacă aţi văzut asta pe propria maşină, aşteptaţi-vă la ceva rău!

În ziua de azi este destul de dificil să furi o maşină dotată cu sisteme moderne de securitate. Totuşi tâlharii găsesc noi şi noi soluţii.

Dacă aţi văzut asta pe propria maşină, aşteptaţi-vă la ceva rău!
Comentează 0

Închipuiţi-vă că aţi parcat maşina lângă un supermarket. Peste câteva minute reveniţi cu pungile pline şi le încărcaţi în portbagaj. Vă aşezaţi în maşină să porniţi motorul şi când colo observaţi că sub ştergătoarele de parbriz se află nişte bancnote de lei, euro sau dolari. Ce noroc!

În timp ce dvs. vă întindeţi după bani, brusc apare o persoană care urcă repede în maşină, porneşte motorul şi pleacă. Dumneavoastră rămâneţi doar cu bancnota, asta dacă aţi apucat să o luaţi. Dar chiar şi aşa, ea probabil este falsă.

Într-o asemenea situaţie ajung mulţi şoferi din SUA şi Europa occidentală, iar mai recent s-au înregistrat asemenea cazuri şi la noi.

Iată de ce o asemenea informaţie trebuie răspândită cât mai mult, ca toţi şoferii să afle despre această capcană şi să fie protejaţi şi să nu urmeze soarta lui Kyri Viehman din SUA. Din fericire ea a reuşit să se opună furtului, cu toate că a prins momeala, crezând că cineva a vrut s-o felicite în acest fel cu ocazia Crăciunului.

Vă îndemnăm să fiţi deosebit de atenţi, mai ales atunci când mergeţi la cumpărături pentru sărbătorile ce urmează, când suntem deosebit de sensibili la tot felul de mici “miracole”.

Dar dumneavoastră ce metode de furt a maşinilor cunoaşteţi? Să facem tot posibilul ca să le prevenim!

Sursa perfect-ask.com

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite