Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Da, se poate! Univ Goldiş ICIM Arad - CSBT Alexandria 77-72

Da, se poate! Univ Goldiş ICIM Arad - CSBT Alexandria 77-72
Comentează 0

După o serie infernală de eşecuri, când şi cel mai optimist suporter începea să aibe unele dubii, Univ Goldiş ICIM Arad a dat restart sezonului actual. Arădencele au reuit azi o primă victorie, muncită, meritată şi extrem de importantă, în faţa unui adversar incomod. Cu Pasic şi Hadzovic în prim planul primului sfert arădencele lui Stacey Nolan şi-au asigurat un avantaj liniştitor, care s-a menţinut la pauza mare, după ce şi americancele Stroman şi McGuire şi-au intrat în rol. 

Teleormănencele au încercat să revină, pe mâna lui Rule, greu de oprit la aruncările de 3 puncte şi fosta comonentă a Aradului, Bartee, iar înaintea ultimului sfert gazdele mai aveau avantaj de doar 6 puncte. Deja apăreau temerile în tribună. Un final încins, cu Hadzovic creier deschis al arădencelor, şi cu aceeaşi Rule care a reuşit să aducă Alexandria la 73-70 cu un minut şi jumătate până la capătul disputei. Urmează 60 de secunde cu ratări de ambele părţi, şi cu Brankica un lider desăvârşit. 

Final fericit al poveştii primului succes stagional al Aradului, un succes care se aşteaptă a fi dublat cât mai repede. Pe 2 noiembrie e rost de ElClasico, cu meci la Târgovişte, dar cu gazdele mari favorite, Apoi, pe 7 noiembrie la Arad revine Jose Araujo la conducerea CSM.ului din Satu Mare.

Univ Goldiş ICIM Arad - CSBT Alexandria 77-72 (26-17, 20-19, 15-19, 16-17)

Arad: Stroman 21 (2x3), Pasic 17 (1x3), McGuire 17, Hadzovic 15, Nagy 5, Karakasevic 2. Au mai jucat: Moraru, Mercea, Szocs

Alexandria: Rule 20 (5x3), Mullings 17, Bartee 17 (1x3), Arnold 13 (2x3), Chivu 3, Mihai 2. Au mai jucat: Grbic, Podar, Voicu

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite