Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

DA, EU CRED, pentru a patra oară la Sala Polivalentă din Arad

DA, EU CRED, pentru a patra oară la Sala Polivalentă din Arad
Comentează 1

Da, eu cred este un eveniment cultural organizat de Biserica Ekklesia. Acesta reunește peste 3500 de oameni din vestul României. În cadrul acestui eveniment performează muzical peste 150 de tineri talentați, care formează corul, orchestra, respectiv band-ul care aduce un suflu nou în muzica creștină contemporană.

          Anul 2019 marchează a 4-a ediție a evenimentului Da, eu cred. Acesta a avut loc la Sala Polivalentă din Arad, sâmbătă, 27 aprilie, ca de fiecare dată înaintea sărbătorilor de Paște.  De-a lungul edițiilor anteriore evenimentul s-a bucurat de un real succes, participarea oamenilor fiind limitată de capacitatea sălii.

”Viziunea noastră este să ducem acest eveniment la nivelul următor, astfel încât să devină un eveniment de referință la nivel național. Promovăm tineri talentați deoarece credem că România are nevoie de astfel de oameni care sa dea o direcție de calitate în societate.

Folosindu-ne de tehnica de ultimă oră ajungem la cât mai mulți oamenii din România, cât și din străinătate, astfel că videoclipurile de la evenimentul Da, eu cred însumează peste 2 000.000 de vizualizări, aceasta fiind una din metodele prin care putem influența cu adevărat generația noastră”, au precizat organizatorii evenimentului.

Biserica Ekklesia (fostul Cinema DACIA) îi așteaptă duminică începând de la ora 10 - 12 și 17 - 18,30 pe toți creștinii, care doresc să sărbătorească aici învierea Domnului.

Galerie foto (128)


Scrie un comentariu

trimite