Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Curs de modeling Angels începând cu luna noiembrie

Curs de modeling Angels începând cu luna noiembrie
Comentează 0

Asociația Angels Organization și Agenția Angels Events anunță organizarea unor ateliere educaționale adresate copiilor și tinerilor, începând cu luna noiembrie, programe de educație non-formală, menite să clădească o imagine de sine pozitivă a cursanților.

Sub acest format se vor desfășura și Cursurile de modeling Angels care se adresează  tinerilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 24 de ani. Aceștia vor învăța cum să-și pună în valoare calitățile necesare pentru a practica modeling și fotomodeling.

Proiectul este educațional, de inițiere, nu există o selecție preliminara, însă absolvenții cu calități necesare practicării acestui domeniu vor avea posibilitatea de a continua cu alte proiecte, având șansa de a practica modelingul și fotomodelingul prin intermediul participării la castinguri, prezentări de modă, ședinte foto, pictoriale fashion, reclame comerciale, concursuri de modeling și de frumusețe, sub îndrumarea agenției Angels Events, echipă care organizează și asigură în fiecare an, pregătirea concurentelor pentru concursul județean de frumusețe Miss Arad.

Cursul cuprinde module de pregătire practică, predate de lectori cu experiență în domeniile vizate: defilare pe catwalk, atitudine, postura corpului și mersul corect, managementul emoțiilor, concursuri de frumusețe, fotomodeling și creativitate.

Fiind un program afterschool, activitatea va avea loc vineri, în afara orelor de școală, în prima fază la Școala de Dans Royal Steps din Piața Podgoria, urmând să se desfășoare o serie de ședințe foto și prezentari de modă și în alte locații importante din municipiu.

                Locurile sunt limitate, iar rezervarea unui loc se realizează telefonic: 0742531043.

 

 

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite