Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

CURS ACREDITAT - RESPONSABIL DE MEDIU la Camera de Comerț Arad

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad organizează începând cu 22 aprilie 2021 cursul Responsabil de Mediu - cod COR 325710.

CURS ACREDITAT - RESPONSABIL DE MEDIU la Camera de Comerț Arad
Comentează 0

“Este un curs care se adresează tuturor firmelor care desfăşoară activităţi cu impact asupra mediului. Pentru îndeplinirea cerinţelor legale agenţii economici sunt obligaţi să asigure personal calificat căruia să îi atribuie responsabilităţi de mediu”, declară arh. Gheorghe Seculici preşedintele CCIA Arad.

Obiective: dobândirea competenţelor specifice necesare desfăşurării ocupaţiei “Responsabil de mediu”.

Tematica: Gestionarea cerintelor legale de mediu, Elaborarea programului de management de mediu, Elaborarea programului de monitorizare a factorilor de mediu, Monitorizarea factorilor de mediu, Realizarea auditului intern, Elaborarea programului de audit intern, Supravegherea activitatii pentru prevenirea efectelor provocate de situatiile de urgenta, Raportarea activitatii de mediu, Elaborarea documentatiei sistemului de management de mediu.

Cursul este acreditat ANC iar la final, participanţii care promovează vor obţine un Certificat de Absolvire recunoscut de Ministerul Muncii şi de Ministerul Educaţiei.

 “Ocupaţia Responsabil de mediu impune implementarea legislaţiei de mediu la nivelul organizaţiei. Scopul cursului este formarea angajaţilor proprii în domeniul mediului care să urmăreasca şi să asigure îndeplinirea obligaţiilor prevăzute de lege”, informează prof. Carmen Crişan.

Condiții de înscriere: studii medii (absolvent de liceu)

Actele necesare (în copie): BI/CI, diplomă de studii, certificat de naștere, certificat de căsătorie (dacă este cazul).

Data limita de înscriere: 19 aprilie 2021

Discount-uri:

- 10% membrii CCIA ARAD

- 10% pentru 2 persoane înscrise simultan de la aceeași firmă

- 10 % pentru participarea la 2 sau mai multe cursuri

Reducerile nu se cumulează!

Taxa include:  activitatea de predare, suportul de curs, fișe de lucru, cafea și apă şi un cupon valoric de 200 lei la cursurile organizate de CCIA Arad

Informații și înscrieri la Centrul de Formare Profesională din cadrul CCIA Arad, telefon 0730.188.299, prof. Carmen Crişan, carmen.crisan@ccia-arad.ro.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite