Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cupluri din Oradea şi Timişoara au venit să sărbătorească Ziua Îndrăgostiţilor la Arad; câte căsătorii de o zi au fost oficiate în faţa Primăriei (FOTO)

Evenimentul organizat de Primăria Municipiului Arad şi Centrul Municipal de Cultură cu prilejul Zilei Îndrăgoştiţilor pe platoul din faţa Primăriei a fost un punct de atracţie atât pentru cuplurile din Arad, cât şi pentru cupluri din Oradea şi Timişoara.

Cupluri din Oradea şi Timişoara au venit să sărbătorească Ziua Îndrăgostiţilor la Arad; câte căsătorii de o zi au fost oficiate în faţa Primăriei (FOTO)
Comentează 0

Potrivit reprezentanţilor Primăriei, evenimentul „Îndrăgostit de Arad” va continua până pe 24 februarie, de Dragobete. „Peste 80 de cupluri au ales să se căsătorească pentru o zi. Le dorim ca în curând să ajungă în vizită şi la Starea Civilă pentru oficializare.

Foarte mulți arădeni, dar şi cupluri din Oradea şi Timişoara au ales să sărbătorească Ziua Îndrăgostiților pe platoul Primăriei Arad!

Mulțumim tuturor celor care s-au bucurat astăzi, alături de noi. Mulțumim celor care ne-au criticat, în special constructiv. [...]

Vă reamintim că evenimentul "ÎNDRĂGOSTIT de ARAD" continuă până pe 24 februarie, de Dragobete. Postați poza de cuplu pe event-ul de mai sus, la rubrica de comentarii, şi aveți şansa să câştigați unul dintre premiile puse la dispoziție de către sponsorii noştri”, scriu pe Facebook reprezentanţii municipalităţii.

Foto: Facebook Primăria Municipiului Arad

 

Galerie foto (13)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite