Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cum vor arăta oamenii peste 100 de ani?

Cum vor arăta oamenii peste 100 de ani?
Comentează 0

Un grup de cercetatori de la Universitatea Harvard, in frunte cu Juan Enriquez, au stabilit cum vor arata oamenii peste 100 de ani. In opinia expertului, oamenii nu vor supravietui pana la evolutia naturala, pentru ca sunt prea multe amenintari la adresa vietii lui. 

Potrivit omului de stiinta, pamantenii pot muri in orice clipa, ba din cauza unui meteorit, a unui virus mortal devenit imun la toate tratamentele inventate sau a altui dezastru. Istoria omenii a consemnat cel putin sase extinctii in masa, motiv pentru care nu trebuie sa credem ca omul secolului 21 va fi ocolit de o astfel de soarta.

Dar, spune Enriquez, exista in viata omului un domeniu exceptional, capabil sa-i modifice pe locuitorii Terrei - stiinta. Si chiar daca, in momentul de fata, ea este concentrata cu precadere spre vindecarea anumitor boli si mutatii genetice, o ramura paralela studiaza perfectionarea organismului uman.

In acest context, Juan Enriquez este de parere ca peste 100 de ani, oamenii vor fi perfectionati. De exemplu cei care vor pleca pe Marte se vor acomoda, cu timpul, la viata de acolo.

sursa: incomemagazine.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite