Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cum va fi iarna ta, în funcţie de zodie. Primeşti o lecţie care te dărâmă. Tensiuni

Ai lăsat în urmă toamna cu peripețiile ei și te pregătești să faci față provocărilor pe care ți le va așterne această iarnă în cale. Ca să nu fii luată prin surprindere, noi îți dezvăluim ce ți-au pregătit astrele în următoarele luni.

Cum va fi iarna ta, în funcţie de zodie. Primeşti o lecţie care te dărâmă. Tensiuni
Comentează 0

Așadar, descoperă cum va fi iarna ta, în funcție de semnul zodiacal care te guvernează!

Berbec

Nu te vei sinchisi prea mult de temperaturile reci ale acestei ierni, pentru că vei avea parte de multe experiențe intense, care îți vor pune inima pe jar. Vei avea parte de furtuni pe plan sentimental – fie te vei despărți cu fast, fie te vei îndrăgosti nebunește. Vestea bună este că te vei distra așa cum nu ai mai făcut-o până acum, dar toate economiile tale se vor duce pe „apa sâmbetei”. Ține mereu la îndemână niște remedii pentru mahmureală, pentru că vei avea nevoie de ele destul de des.

Taur

În această iarnă vei fi în centrul atenției, fără să depui prea mult efort în acest sens. Vei fura inima mai multor bărbați, dar, din păcate, nu se va număra printre ei și cel pe care ți-l dorești tu cel mai mult. Ai grijă să nu cazi în depresie, pentru că deserturile vor deveni cel mai bun prieten al sufletului tău, dar nu și al siluetei. Ziua Îndrăgostiților te-ar putea prinde într-o companie interesantă, dacă reușești să te menții în formă și socializezi mai mult.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.


Scrie un comentariu

trimite