Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cum să-ți alegi pijamalele

Cum să-ți alegi pijamalele
Comentează 0

Toate femeile iubesc pijamalele pentru că sunt confortabile, lejere și pentru că au acea latură copilărească după care toate tânjim. Însă bărbații nu sunt la fel de încântați când își văd iubitele în vestimentația specifică pentru somn. Mai degrabă te-ar vedea în bikini și tricoul lui, decât în pijamale. Însă dacă știi cum să-ți alegi pijamalele, s-ar putea chiar să-l cucerești cu stilul tău. Când te hotărăști să faci cumpărături, mizează pe platformele online pentru că ai o varietate mai mare de produse disponibile decât în magazine. Pe Fashion Days, de exemplu, oferta de haine de dama, lenjerie intimă și pijamale este atât de mare încât este imposibil să nu găsești ceva pe gustul tău. Ca să faci alegerile reușite, în ceea ce privește pijamalele, fii atentă la câteva detalii.

Alege modelul în funcție de siluetă!

Ca să arăți bine în pijamale trebuie să le alegi astfel încât să îți flateze silueta. Dacă ai o siluetă filiformă, poți opta pentru un compleu din satin, cu pantaloni scurți și furou, într-o culoare tare. Acest gen de ținută este foarte sexy și apreciată de către bărbați. De asemenea, dacă ai corpul frumos lucrat în sală și abdomenul plat, poți alege o pijama din bumbac, cu pantaloni scurți sau lungi și tricou crop, cu un mesaj cool. Acest gen de ținută pentru casă are un aer tineresc, cool, care emană energie.

Dacă ai o siluetă cu forme, le poți ascunde sub o cămașă de noapte tip furou, din mătase sau satin, cu un imprimeu care distrage atenția de la volum.

Iar dacă ești stilul androgin, alege pijamale feminine, cu detalii în relief, care creează iluzia de forme și îndulcesc silueta.

Fii atentă la mărime!

Nu-ți cumpăra niciodată pijamale cu două numere mai mari doar pentru că tu știi că pijamalele trebuie să fie lejere. Dacă vrei lejeritate, mizează pe croială, nu pe măsură. De asemenea, nu îți cumpăra pijamale care stau fixe pe corp, decât dacă acestea sunt din bumbac elastic, în variante special gândite să îmbrățișeze trupul. Pijamalele nu trebuie să fie nici prea largi, nici fixe, trebuie să urmeze discret linia corpului și să îți permită să te miști natural atunci când le porți.

Poartă culori care îți complimentează nuanța pielii!

Pijamalele te surprind naturală, fără machiaj sau alte detalii de stil. De aceea, culoarea acestora îți vor accentua nuanța pielii. Dacă ai pielea albă, alege pijamale în culori pastelate, care nu contrastează agresiv cu pielea ta: roz pudrat, lila, galben solar, vernil stins, bleu. Dacă ai pielea măslinie, poți opta pentru imprimeuri și nuanțe de ciocolată, bej, crem, nuanțe de albastru și oliv. Iar dacă ai pielea într-o nuanță echilibrată între alb și măsliniu, poți alege culori pline precum bordo, albastru, verde smarald, oranj.

Dacă vei ține cont de aceste câteva aspecte, vei avea un look pentru noapte suficient de seducător și, în același timp, relaxat.

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite