Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cum mai arată bucuria? FCC ICIM Arad - CSM Satu Mare 71-89 (20-13, 19-22, 16-28, 16-26)

Cum mai arată bucuria? FCC ICIM Arad - CSM Satu Mare 71-89 (20-13, 19-22, 16-28, 16-26)
Comentează 0

"Resemnarea = Care se împacă cu o situație grea, care suportă ceva fără împotrivire". Cam asta ar fi definiţia stării pe care am văzut-o şi am simţit-o în partea a doua a jocului cu Satu Mare, pe banca celor de la FCC ICIM Arad. O echipă care a intrat întro criză de personalitate totală, ca să nu mai vorbim de criza de rezultate. Fetele lui Bogdan Bulj dau iluzia unui rezultat favorabil după prime 20 de minute, când par că au antidotul oricărui adversar, indiferent de valoarea sa. Însă după pauză această iluzie se disipă rapid, şi totul se rupe ca o vrajă, ca un vis ce se transformă în coşmar. Şi azi, cu mult mai bănoasa echipă a Sătmarului, arădencele au reuşit o prim repriză bună, cu momente de calitate. Dar, la pauză, în vestiar, se schimbă ceva. Ori în cel arădean, ori în cel al oaspetelor. Sau în amândouă.

Sătmărencele au zburdat efectiv între minnutele 20 şi 40, în timp ce arădencele au înotat în gol. Adevărat că şi CSM Satu Mare etalează o echipă competitivă, câtă vreme noi...Nu mai avem nimic: nici pivot, nici fundaş, nici extremă, nici personalitate, nici capacitate de a lupta până la capăt, dar avem totuşi ceva: deznădejde, resemnare, şiu încă câte şi mai câte, iar acum nu mai ştim cum arată un succes. E un sezon început nemeritat de slab, şi greu se întrevede luminiţa dela capătul tunelului. Poate că lucrurile se vor schimba când va apărea şi prima victorie. De care e nevoie ca de aer.

....................................................................................................
Principale realizatoare: Tavic 19 puncte, Montgomery 10 puncte, 3 recuperări, respectiv Harrison 30 puncte, 13 recuperări, Mandache 22 puncte, 6 recuperări, Williams 20 puncte, 14 recuperări 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite