Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cum arată o zi din viața lui Hamdan, prințul care va moșteni Dubaiul! De ce îl urmăresc patru milioane de oameni

Cu siguranță ai visat măcar o dată să faci parte dintr-o familie regală. Totuși, te-ai întrebat vreodată cum arată o zi din viața unui prinț adevărat? Este sportiv, fotograf și un romantic incurabil. Îl cheamă Hamdan bin Mohammed Al Maktoum și este cle de-al doilea fiu al șeicului Mohamed bin Rashid  Al Maktoum, conducătorul Dubaiului.

Cum arată o zi din viața lui Hamdan, prințul care va moșteni Dubaiul! De ce îl urmăresc patru milioane de oameni
Comentează 0

Prințul este cunoscut și apreciat în toată lumea, contul său de Instagram având în jur de patru milioane de urmăritori.

Îi plac mult caii și este chiar un a câștigat chiar competiții internaționale. Când nu e la curse, prințul se gândește la alții.

Adică face acte de caritate, donează sânge și îi susține pe cei aflați la nevoie.

Mulți spun că prințul parcă ar avea un loc în inimă pentru toată lumea.Ca să înțelegi mai bine, prințul vine în trening și joacă basket în căruciorul cu rotile alături de persoane cu dizabilități, doar pentru a le înțelege mai bine nevoile.

E un fotograf super pasionat. Are și propria competiție, cu premiul cel mare în valoare de 400.000 de dolari. Doar fiindcă poate.

Pe scurt, prințul câștigă premii la competiții sportive, atrage investitori internaționali, conduce acțiuni de caritate, este fan al sporturilor extreme și un fotograf foarte bun.

Prințul este urmașul la tronul Dubaiului. E modest, generos și mereu atent la poporul său.

Sursa a1.ro


Scrie un comentariu

trimite