Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cum alegi un inel cu safir pentru marea cerere în căsătorie?

Pentru orice bărbat momentul cererii în căsătorie este unul special, plin de emoţii şi speranţe. Majoritatea încep să se impacienteze cu mult timp înainte, gândindu-se care este momentul perfect pentru a face acest pas. Însă, adevărata provocare o reprezintă alegerea unui inel de logodnă potrivit.

Cum alegi un inel cu safir pentru marea cerere în căsătorie?
Comentează 1

Bărbaţii se pricep destul de puţin la bijuterii în general şi cu atât mai puţin la inele de logodnă. Însă un lucru este sigur, toţi vor să îşi impresioneze iubita. Dacă vreţi să-i oferiţi viitoarei soţii o bijuterie deosebită, alegeţi un inel cu safir spectaculos, model care o va face să se simtă cu adevărat specială.

Ce trebuie să ştiţi despre preţioasele inele cu safir

O opţiune inedită ar fi un inel de logodnă cu un design aparte, care să aibă atât safire, cât şi diamante. Există magazine de bijuterii care oferă astfel de modele speciale sau oferă clienților posibilitatea să vină cu propuneri privind crearea unor modele anume.

Revenind la inele de logodnă cu safir, iată ce trebuie să ştiţi despre această piatră preţioasă:

●       safirul este un mineral dur, plasându-se pe locul al doilea, după diamant (în ceea ce privește duritatea);

●       deşi safirul albastru este cel mai popular, există mai multe tipuri de safire (violet, galben, roz, portocaliu, alb, negru, verde și altele);

●       safirul se folosește şi în alte industrii, de exemplu, în producerea laserului.

Cum alegeţi un inel cu safir perfect?

În continuare veţi afla ce aspecte trebuie să urmăriţi pentru a achiziționa un inel logodnă cu safir demn de cel mai hotărât „Da”:

●       Culoarea safirului

Cele mai cunoscute inele cu safir sunt cele cu piatra albastră, însă, pentru o alegere mai spectaculoasă, puteţi opta pentru safir galben, roz sau alb.

●       Forma safirului

Există şi aici numeroase variante: de la forme geometrice, la forme speciale, de inimă sau lacrimă. Indicat este să observaţi care sunt preferinţele iubitei sau să o întrebaţi pe cea mai bună prietenă a ei. Sigur au discutat de multe ori despre cum şi-ar dori să arate inelul de logodnă.

●       Materialul din care este confecţionat inelul

Nu doar piatra este importantă, ci şi inelul pe care va fi pusă. Aveţi de ales între aur alb, galben sau roz. Şi de această dată, pentru a face o alegere inspirată, este bine să observaţi ce fel de bijuterii preferă să poarte partenera. Ţineţi cont şi de faptul că materialul ales influenţează foarte mult şi preţul final.

●       Mărimea inelului

Este un aspect pe care nu trebuie să-l scăpaţi din vedere, întrucât, oricât de frumos ar fi un inel cu safir, important este să se potrivească perfect pe inelarul iubitei. Puteţi folosi un alt inel de-al ei ca să vedeţi exact mărimea sau, dacă nu aveţi această ocazie, tot prietena cea mai bună a viitoarei soţii vă poate ajuta să faceți o alegere corectă.

Inelele de logodnă cu safir sunt deosebite, fiind considerate o alegere regală. În plus, pot scoate în evidență delicatețea mâinii, iar aspectul lor unic va atrage cu siguranță atenția tuturor.

E-ring: inele de logodnă deosebite, la prețuri mai mult decât potrivite

Nimeni nu îşi doreşte să cheltuiască banii pe produse de o calitate discutabilă, astfel că este bine să cumpăraţi inelul de logodnă dintr-un magazin care vă garantează un produs de calitate.

E-ring are peste 12 ani de experienţă în fabricarea şi comercializarea bijuteriilor, întâmpinând nevoile clienţilor cu o gamă impresionantă de inele de logodnă deosebite, la prețuri accesibile. În plus, bijutierii profesionişti ai brandului E-ring pot lucra şi modele pe comandă, în cazul în care nu găsiţi în ofertă ceea ce vă doriţi.

Dacă nu ştiţi exact ce inel cu safir să alegeţi pentru a vă cere iubita de soţie, specialiştii E-ring vă vor oferi sprijin pentru a lua o decizie inspirată. Nu faceți rabat la calitate și oferiți persoanei dragi un inel de logodnă care să reflecte atât atenția acordată acestei achiziții, cât și sentimentele sincere de iubire!


Scrie un comentariu

trimite