Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cum acționează o bandă de escroci într-o piață din Banat, folosind metoda ,,suta de lei”. Video

Polițiștii din Caransebeș cer din nou sprijinul cetățenilor pentru depistarea a patru indivizi care înșeală oamenii pentru a face rost de bani.

Cum acționează o bandă de escroci într-o piață din Banat, folosind metoda ,,suta de lei”. Video
Comentează 0

Oamenii legii au primit și imagini video cu infractorii care operează în grup. Imaginile în care apar indivizii arată și modul de operare.

“Unul din cei patru, în vârstă de aproximativ 35 de ani, a cumpărat o pungă cu șapte ouă de la producătoarea de brânzeturi din Ilova și i-a dat o bancnotă de 100 de lei. În același timp, complicele primului individ, cu vârstă în jur de 45 de ani după spusele producatoarei, aflat lângă acesta alături de ceilalți doi escroci, i-a cerut femeii să-i dea o bucățică de brânză, întinzandu-i acesteia tot o bancnotă de 100 de lei. Pe imaginile surprinse de camerele de luat vederi ale Serviciului Public Piață Gugulanilor se observă cum producătoarea din Ilova îi da restul de la 100 de lei primului escroc, pentru cele 7 ouă, acesta ia restul și rupe cu gură un colț al unei bancnote de 10 lei primită rest, după care se întoarce și-i spune femeii să i-o schimbe, în încercarea reușită de a-i distrage acesteia atenția. În timpul acesta, cel de-al doilea escroc, aproape mascat de ceilalți doi complici mai în vârstă, bagă înapoi în buzunar bancnotă de 100 de lei pe care i-o întinsese ilovencei pentru brânză, această îi da brânză, iar escrocul îi spune să-i dea restul de la bancnotă pe care i-ar fi dat-o. Femeia îsi da seama că ceva nu e-n regulă, îi spune individului că nu i-a dat bancnotă, acesta îi spune contrariul, însa intervine în discuție al treilea escroc care-i spune producatoarei de brânzeturi că a văzut când ea a luat hârtia de 100 de lei de la cel care cumpărase o bucățică de brânză. Femeia îi da, în aceste condiții, restul de 90 de lei, după care cei patru escroci dispar foarte rapid”, a precizat Primăria Caransebeș într-un anunț pe Facebook.

Persoanele care pot da relații care să ducă la prinderea infractorilor sunt rugate să sune la 112 sau să se adreseze celui mai apropiat post de poliție.

sursa: caransebes.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite