Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cu un pas şi jumătate în semifinale: Univ Goldiş ICIM Arad - CSU Braşov 70-53

E clar că Braşovul e echipă de moment. Câtă veme le ţine motorul, fetele de sub Tâmpa joacă entuziast şi pun probleme oricui. Numai că şi motorul mai cedează dacă şi benzina se termină. 

Cu un pas şi jumătate în semifinale: Univ Goldiş ICIM Arad - CSU Braşov 70-53
Comentează 0

Aşa s-a întâmplat şi azi, în Polivalentă, în meciul tur dn sferturile de finală ale Cupei României. Cu Sharpe în mare formă, secondată de Pesovic şi Bartee, Braşovul a arătat bine în prima repriză. Una în care arădencele lui Jose Araujo s-au găsit greu în teren, şi la jumătatea disputei diferenţa era de doar 6 puncte în favoarea gazdelor. Ori în Cupă diferenţa dintre-un meci tur poate fi decisivă în perspectiva calificării. 

După pauză Aradul a început să macine din ce în ce mai clar, defensiva curăţa totul, recuperările erau specialitatea lui Gill, Karakasevic şi, surprinzător ale lui Stoenescu şi McCarthy (2 jucătoare "mici" când vorbim de statură), iar Dyer şi Hadzovic au rezolvat ofensiva. Plus Ancuţa care a marcat când a trebuit de la mare distanţă. Iar lucrurile au intrat pe un făgaş normal, cu o victorie logică, dar cel mai important la o diferenţă de 17 puncte, decisivă înaintea unui retur în care, normal, Aradul nu poate rata calificarea în careul de aşi al Cupei. 

Univ Goldiş ICIM Arad - CSU Braşov 70-53 (18-17, 20-15, 14-9, 18-12)

Arad: Dyer 14, Hadzovic 12 (2x3), Stoenescu 12 (4x3), Gill 10, Reid 8, Karakasevic 4, Laza 4, McCarthy 4. A mai jucat: Nagy

Braşov: Sharpe 19 (1x3), Bartee 11 (1x3), Pesovic 10, Ardelean 8 (1x3), Haas 3 (1x3), Mitic 2. A mai jucat: Irimia

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite