Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cu permis fals, la controlul de la frontieră

Un cetăţean român care conducea un autoturism folosind un permis de conducere fals s-a prezentat la controlul de la frontieră, în PTF Nădlac.

Cu permis fals, la controlul de la frontieră
Comentează 2

Sâmbătă, în jurul orei 16.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean român în vârstă de 29 de ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în România.

La controlul specific, bărbatul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Croația.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

Polițiștii de frontieră au efectuat cercetări în urma cărora au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere şi au demarat cercetările cu privire la săvârșirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a  unui autovehicul fără a poseda  permis  de conducere, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.


Scrie un comentariu

trimite