Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cu finalistele concursului Miss Arad 2019 la activități cultural-caritabile

În aceasta perioadă finalistele concursului Miss Arad au fost implicate în activități cultural-caritabile, împreună cu voluntarii Bibliotecii Estivale și cu tinerii Asociației Integra. Într-un cadru natural,in Parcul Europa,  tinerii și tinerele și-au împărășit pasaje preferate din cărțile preferate, citind pe rând, fiecare și împărtășind un gând personal despre dezvoltare personală, dragoste, frumusețe și valorile lor. Acțiunea a fost coordonată de Mihaela Blaga, Camelia Oprea și Adela Czebely.

Cu finalistele concursului Miss Arad 2019 la activități cultural-caritabile
Comentează 0

Finala Concursului Judetean de frumusete Miss Arad 2019 va avea loc vineri, 9 august 2019 la Teatrul Clasic Ioan Slavici, receptia de primire a invitaților având loc de la ora 19:00, iar startul evenimentului fiind de la ora 20:00. Biletele pot fi achizitionate începând cu data de 1 august de la Atrium Mal- Infodesk sau la intrarea la eveniment. Pretul unui bilet este de 35 de lei. Miss Arad 2019 este un eveniment cu scop caritabil. cea mai mare parte a fodurilor obtinute din vanzarea biletelor fiind directionată către cazul Elena Gaica, cu diagnosticul paralizie cerebrala tetrapareză spastică și retard psiho-motor.

În cadrul finalei concursului, spectatorii vor asista la momente artistice, muzicale, de dans și modă, realizate de copii și adolescenți din județul Arad. Concurentele care s-au calificat in finală, vor susține în fața publicului virtual, a celui aflat în sala de spectacol și a juriului compus din personalitățile judetului Arad, proba costumelor de baie, proba de eleganță și a întrebărilor de perspicacitate.  

 Concursul județean de frumusețe Miss Arad 2019 este organizat de Asociația Angels Organization și Agenția Angels Events, fiind susținut de Consiliul Județean Arad și Centrul Cultural Județean Arad.

Galerie foto (10)


Scrie un comentariu

trimite