Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cu Club Lions 2007 și Asociația Filantropia a Arhiepiscopiei Aradului la Adăpostul de noapte

În fiecare seară zeci de oameni fără locuințe se adună la Adăpostul de noapte pentru a avea un acoperiș asupra capului măcar pe timpul nopții. În seara zilei de 22 septembrie, membrele Club Lions 2007 și Asociația Filantropia a Arhiepiscopiei Aradului au pregătit o masă caldă și pachete cu hrană rece pentru cele aproximativ 40 de persoane fără adăpost din municipiul Arad.

Cu Club Lions 2007 și Asociația Filantropia a Arhiepiscopiei Aradului la  Adăpostul de noapte
Comentează 0

Preoții Vlad-Sergiu Sandu, Gabriel Streulea și Radu Sas au rostit câteva rugăciuni și cuvinte de suflet pentru acești oameni, cărora le sunt adresate atât de rar cuvinte frumoase, aducând multă bucurie în sufletele celor prezenți. Această acțiune social-filantropică vine în sprijinul persoanelor vulnerabile, pentru a le asigura alimentația necesară.

Beneficiarii centrului sunt persoane fără adăpost identificate pe stradă sau în gări, persoane care şi-au pierdut locuinţa din diverse motive şi nu au resursele materiale şi financiare necesare asigurării alteia şi nici nu beneficiază de alte servicii sociale care acordă găzduire, vârstnici abandonaţi de propria familie şi ale căror resurse financiare şi personale sunt insuficiente, tineri proveniţi din case de tip familial, foşti deţinuţi, respinsi de familie si lipsiti de sprijinul societatii .

Galerie foto (12)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite