Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cu cine joacă UTA şi Progresul Pecica în grupele Cupei României

Grupele Cupei României au fost trase la sorţi, ieri, la Casa Fotbalului. În urne, alături de UTA s-a mai aflat şi o altă formaţie arădeană, Progresul Pecica.

Potrivit liga2.prosport.ro, meciurile vor avea loc în jurul a trei perioade: 27 septembrie 2023 (etapa 1), 1 noiembrie 2023 (etapa 2) și 6 decembrie 2023 (etapa 3). Fazele următoare se dispută astfel: sferturi de finală (3 aprilie 2024), semifinale (24 aprilie 2024) și finala (15 mai 2024).

Cu cine joacă UTA şi Progresul Pecica în grupele Cupei României
Comentează 0

UTA a fost repartizată în Grupa D alături de CS Tunari, Gloria Buzău, FC Voluntari, Universitatea Craiova și Farul Constanța, scrie uta-arad.ro, site-ul clubului UTA.

„O grupă cu de toate, echilibrată. Cupa este obiectivul nostru, e clar că trebuie să ne calificăm. Trebuie să ne atingem măcar faza semifinală, ca anul trecut, dar sper sa ajungem în finală și să o câștigăm. Sunt foarte încrezător că ne vom califica, jocul echipei este în creștere, avem șansa noastră”, a fost reacția lui Mircea Rednic imediat după extragere.

UTA va întâlni pe rând Gloria Buzău, în deplasare, iar apoi FC Voluntari și Universitatea Craiova, acasă.

Cealaltă echipă din judeţ, Progresul Pecica, va juca în Grupa A, alături de Sepsi, Petrolul, Chindia, Hermannstadt şi Corvinul.

Sursa foto: as.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite