Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cu ce se curăță pielea de vopsea de păr?

Cu ce se curăță pielea de vopsea de păr?
Comentează 0

Vopsirea părului acasă înseamnă economisirea unor sume importante de bani. Acesta este principalul motiv pentru care atât de multe doamne și domnișoare, dar și domni, aleg să își schimbe culoarea părului în confortul propriei locuințe și nu la salon.

Cu toate acestea, există câteva mici inconveniențe și anume petele de vopsea rămase pe mâini, pe urechi și chiar pe față uneori, care nu doar că sunt greu de îndepărtat, dar pot provoca chiar alergii și iritații neplăcute. Dacă te-ai vopsit vreodată singură sau dacă ai vopsit pe cineva, probabil știi că aceste pete nu sunt ușor de eliminat doar cu apă și săpun, așa cum ar crede mulți. Există soluții speciale, la îndemâna oricui, prin care petele parcă dispar ca prin minune.

Trucuri pentru îndepărtarea petelor de vopsea de păr de pe piele

Marele avantaj al acestor soluții este că ele sunt la îndemâna oricui. Sunt de obicei ingrediente sau produse pe care oricine le are sau ar trebui să le aibă în casă.

  1. Bicarbonatul de sodiu și zeama de lămâie

Este un lucru știut faptul că atât bicarbonatul de sodiu, cât și sucul de lămâie sunt substanțe cu un puternic efect de albire. Combinarea celor două nu va face decât să sporească aceste proprietăți și, astfel, să elimine rapid și sigur petele de vopsea de păr de pe piele. Este însă indicat să nu se insiste prea tare asupra locului cu pricina, cu mișcări agresive, căci acesta se poate irita.

  1. Loțiunea tonică

Loțiunea tonică este extrem de benefică pentru curățarea tenului de impuritățile acumulate în decursul unei zile. Puțini sunt însă cei care știu că aceasta este eficientă și pentru îndepărtarea petelor de vopsea, rămase în urma procesului de vopsire a părului. Se îmbibă bine discheta demachiantă în loțiunea tonică, după care se insistă cu mișcări circulare asupra zonelor pătate.

  1. Pasta de dinți

Dacă aceasta poate curăța și albi dinții prin frecare cu periuța de dinți, de ce nu ar avea același efect și asupra petelor de vopsea? Majoritatea celor care au încercat această metodă s-au dovedit a fi foarte mulțumiți de eficiența sa, aceasta dovedindu-se foarte eficientă în eliminarea petelor cauzate de vopseaua de păr folosită. O cantitate cât un bob de mazăre este suficientă pentru o singură zonă, însă mare atenție: alege un produs cu o consistență cremoasă, în nici un caz cu una de tip gel, căci aceasta nu va avea efect.

Este adevărat că părul vopsit are un farmec aparte și le oferă atât femeilor, cât și bărbaților o încredere de sine extraordinară. Însă atunci când petele de vopsea de pe față sunt imposibil de îndepărtat, nu îți poți expune noul look în văzul lumii. De aceea, este indicat să previi apariția acestor pete, prin utilizarea mănușilor de plastic din pachetul vopselelor de păr, a unei pelerine tot din plastic, dar și a ustensilelor care facilitează aplicarea culorii.

De asemenea, este esențială și folosirea unei vopsele de păr de calitate, produsă și comercializată de un brand renumit.

Gama Color Plus GEROCOSSEN – colorare intensă și de durată

Renumitul brand autohton GEROCOSSEN dispune de una dintre cele mai variate, bogate și calitative game de vopsele de păr de pe piața din România.

Produsele regăsite în această categorie îmbină perfect eficiența ingredientelor chimice cu blândețea celor inspirate din natură. Da, în vopselele de păr GEROCOSSEN ingredientele naturale joacă un rol foarte important, experții brandului înțelegând foarte bine nevoia clienților de a se bucura de efectele vopsirii, fără a-și deteriora iremediabil firele de păr. De aceea, uleiul de argan, keratina și proteinele de mătase au rolul de a reechilibra structura firelor de păr afectate chimic și de a menține strălucirea părului la suprafață.

Așadar, atunci când ai nevoie de o colorare de excepție, blândă cu a ta podoabă capilară, alege gama Color Plus de la GEROCOSSEN și bucură-te de rezultate uimitoare!

 


Scrie un comentariu

trimite