Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cu Agenția Aesthetic Models (Angels Events) la Salonta

 Cu Agenția Aesthetic Models (Angels Events) la Salonta
Comentează 0

La sfârșitul săptămânii trecute, orașul Salonta a gazduit un eveniment special, în cinstea designerului Rozalia Bot, care este și cetățean de onoare.

 Cu ocazia deschiderii showroom-ului, care a fost conceput de artistul Ștefan Postol, proaspăt întors în țară după 10 ani de activitate în Olanda.

,,Am avut parte de susținerea conducerii locale, cu care de-a lungul anilor am avut o colaborare foarte bună. Cu acest eveniment am slujit, am vrut să bucur inimile celor din comunitate. De mulți ani am fost întrebată cand voi face o prezentare de modă aici, în Salonta, iar acum s-a ivit ocazia. Am legat deschiderea showroom-ului cu prezentarea de modă (pentru că până acum a existat doar atelierul și posibilitatea de a comanda online). Au venit oameni din toată țara, clienți mei, mă simt onorată, mi s-a spus că a fost un eveniment foarte emoționant,, susține designerul.

Designerul Rozalia Bot și-a început activitatea de mai bine de 10 ani, a avut prezentări de modă în New York, Beijing, Paris și are colaborări cu ambasada Slovaciei, la Bratislava. Este emblematică broderia manuală, realizată de mama designerului, țesăturile utilizate fiind matase naturală sau alte fibre naturale pentru colecțiile de lux, foarte viu colorate. Piesele sunt ușor de recunoscut, având propria semnătura, motiv pentru care Rozalia Bot are cliente în toată lumea, inclusiv Noua Zeelanda, Japonia, Australia sau America, comenzile personalizate pentru orice siluetă realizându-se pe site-ul rozaliabot.ro. De curand, artista realizează si colecții Pret a Portet care se bucură de mare succes în țară și în afara granițelor.

La evenimentul de la Salonta, modelele care au îmbrăcat ținutele designerului Rozalia Bot au fost asigurate de Agenția Aesthetic Models (Angels Events), printre ele numărându-se și tinere deținătoare de titluri importante de miss.  Machiajul a fost realizat de Mirela Fazakas, iar coafura a fost asigurată de Simona Pop.

Galerie foto (96)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide