Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cu 11 jucători U21 în acest sezon. "Dacă aducem ceva vrem să fie măcar la același nivel cu jucătorii pe care îi avem deja"

Cu 11 jucători U21 în acest sezon.
Comentează 0

UTA e pe doi la final de an. Dar peste orice rezultat există un punct important pe agenda antrenorilor arădenilor.

Bătrâna Doamnă” a contat pe parcursul celor 21 de runde pe nu mai puțin de 11 jucători sub 21 de ani. Este vorba despre fundașii Burlă, Celea și Copaci, mijlocașii Costin, Jorza, Tănase, Stahl, Vlad și Covaci și atacanții Man și Petre. Dintre aceștia, doar Celea, Copaci și Stahl au debutat în „alb-roșu” în acest an. Mai precis UTA a utilizat doar doi fotbaliști aflați la limita de vârstă. Este vorba de Celea și Vlad, jucători născuți în anul 1995. În rest, ceilalți au fost mai mici: Burlă (1996), Covaci (1997), Copaci, Tănase, Petre, Man, Costin (toți 1998), plus Jorza și Stahl (1999).

Dar greul continuă. Pentru că o dată ajunsă pe loc promovabil UTA visează frumos. Laurențiu Roșu și-a exprimat dorința de a întări lotul pentru returul ligii secunde cu cel puțin trei-patru jucători. „Am vizionat destule meciuri din diferite campionate, Spania, Serbia, România. Cu acest prilej, urmăresc fotbaliști pe care îi cunoșteam și eu, dar pe care nu i-am mai văzut jucând de mult timp, sau care mi-au fost propuși. Dacă aducem ceva vrem să fie măcar la același nivel cu jucătorii pe care îi avem deja în lot, dacă nu peste ei. Mai precis, obiectivul este să dublăm posturile cu fotbaliști care să ne ajute, care pot lupta oricând pentru un loc de titular sau sunt soluții viabile pe banca de rezerve”, a spus pentru sportarad.ro, antrenorul Laurenţiu Roşu.

UTA se va reuni pe 16 ianuarie 2017, urmând ca două săptămâni mai târziu să plece într-un cantonament în Spania.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite