Vremea Romania, Arad 10°C

Stiri Arad

CSUAV Arad - un club care ştie cum se clădeşte performanţa

CSUAV Arad tinde să devină, încetul cu încetul, clubul numărul 1 al Aradului. 

CSUAV Arad - un club care ştie cum se clădeşte performanţa
Comentează 0

După spunea azi directorul Ovidiu Şerban, gruparea pe care o conduce are 3 secţii care au crescut enorm în ultima perioadă, respectiv gimnastică aerobică, atletism şi şah, datoare rămânând secţiile judo şi rugby. 

„Din punct de vedere jurnalistic a fost un an foarte bun, dar din punctul de vedere al managerului nu este unul extraordinar, dovadă şi punctajul obţinut, 614, faţă de 682 puncte acumulate în anul 2014, în ierarhia Ministerului", spune Ovidiu Şerban.

În acest an, "cireaşa pe tort" o reprezintă ianugurarea noii săli de gimnastică aerobică, sală pe care cei de la CSUAV au realizat-o pe forţe proprii. Nici nu se putea rata un asemenea obiectiv câtă vreme clubul condus de Şerban are 2 reprezentanţi la lotul naţional: Gabriel Bocşer, sportivul numărul 1 al Aradului, şi Francesca Morar. Dar antrenoarea Ramona Haidu mai are câţiva "aşi în mânecă". „Marea satisfacţie este inaugurarea acestei săli, eveniment care trebuia să vină odată în condiţiile rezultatelor deosebite obţinute de secţia de gimnastică aerobică. Încă nu este finalizată, la sfârşitul lunii ianuarie vor veni şi aparatele de forţă şi abia apoi putem spune că e totul gata.”

Şi dacă tot suntem la capitolul sportivi la loturile naţionale, CSUAV Arad se mai laudă cu Robert Nagy, Sergiu Sinceac  la judo, Mădălina Florea la atletism, Sebastian Ţepurică la rugby în 7, Dorina Florea şi Marin Zlătaru la şah. În 2015 reprezentanţii CSUAV Arad au cucerit 25 de medalii cucerite, 7 la nivel internaţional.

Nu în ultimul rând, printre puţinii care fac acest lucru, Ovidiu Şerban a dat dovadă de transparenţă, prezentând bugetul pe care s-a bazat în acest an: 1.355.000 lei, din care 37.000 s-au întors spre autorităţile publice, nefiind folosiţi. "Tot timpul m-am gândit şi la alţii, nu doar la noi, şi de aceea ţin să precizez că voi continua, cât voi avea putere, să lupt pentru tot sportul arădean, nu doar pentru unii sau alţii", a mai spus Şerban.

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite