Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

CSM Arad și-a prezentat astăzi ” bijuteriile ” de la secția haltere

La Sala de ședințe a CSM Arad, directorul acestei instituții, Lucia MIhalache împreună cu antrenorii Adrian Jigău și Pavel Sebeșan și-au prezentat patru sportivi de vârf ai secției de haltere de la categoria 15 si 17 ani.

CSM Arad și-a prezentat astăzi ” bijuteriile ” de la secția haltere
Comentează 0

Cei patru, Luciana Condurache, Cosmin Krupla, Adelina Vizitiu și Emanuel Danciu, au obținut  Campionatul European U15 și U17, desfășurat în perioada 22-30 iulie la Milano 8 medalii, 4 de aur, una de argint și 3 de bronz.

Cei patru sportivi fac parte din Reprezentativa României , fetele având cantonamentul de pregătire la Galați iar băieții la Bistrița.

Luciana Condurache a devenit tripă campioană europeană la U15, în limitele categoriei +75 de kilograme: 77 de kilograme la smuls, 93 aruncat şi 170 la total.

Adelina Vizitiu, a obţinut un loc 5 la aruncat, cu 75 de kilograme, un loc 6 la totalul olimpic, cu 130 şi un loc 8 la smuls, cu 55 de kilograme, rezultate înregistrate în cadrul categoriei 53 de kilograme.

Cosmin Krupla, un aur şi două bronzuri la categoria 50 de kilograme şi  Emanuel Danciu, un argint şi un bronz la 62 de kilograme.

Următoarele competiții importante la care vor participa halterofilii arădeni vor fi Campionatul National de la Brașov și Jocurile Olimpice de tineret de la Buenos Aires , Argentina , în perioada 6-18 octombrie anul acesta.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite