Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Pe ordinea de zi a CSM a fost și pensionarea procurorului Marius Neculcea

Cererea de eliberare din funcție, prin pensionare, formulată de Marius Neculcea, procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, delegat în funcția de procuror general al acestei unități de parchet a fost înscrisă pe ordinea de zi de ieri a Secției de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii. 

Pe ordinea de zi a CSM a fost și pensionarea procurorului Marius Neculcea
Comentează 0

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Preşedintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, a lui Marius Neculcea, procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, delegat în funcția de procuror general la această unitate de parchet. 

Din anul 1994 până în 1996 Marius Neculcea a activat ca procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad. Ulterior, a fost promovat ca procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad. Începând cu data de 16 februarie 2000 a fost promovat pe loc în funcţia de procuror, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara. Din 10 august 2004 şi până în 8 august 2008 a ocupat functia de Prim Procuror Adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, dupa care a fost delegat în funcția de prim-procuror. Din data de 1.01.2009 a ocupat funcţia de prim-procuror al aceluiaşi parchet până în data de 1 ianuarie 2012.

Din data de 15.07.2013 ocupă funcția de Procuror General Adjunct la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timisoara. Începând cu anul 2008 a dobândit calitatea de formator în cadrul INM, specializat în probleme de evaluare profesională a magistraţilor şi, în această calitate, a efectuat cursuri de pregătire a magistraţilor în vederea atestării lor în calitate de membrii/reprezentanţi ai comisiilor de evaluare a activităţii profesionale a procurorilor.

Începând cu anul universitar 2000-2001 şi până în 2007 a ocupat postul de lector la Facultatea de Ştiinţe Juridice a Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” Arad, titularul disciplinei Drept procesual penal. Începind cu anul universitar 2008-2009 si până în prezent , desfasoară activități didactice la aceeasi universitate în calitate de conferentiar universitar doctor.


Scrie un comentariu

trimite