Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Crucea Roșie Română și Ariston Thermo România dotează 37 școli, cămine de bătrâni sau centre de recuperare medicală din Arad cu boilere performante

Bacău, 19 septembrie 2019 -  Crucea Roșie Română și Ariston Thermo România continuă și în această toamnă, pentru al doilea an consecutiv, misiunea unică de a aduce confortul chiar și acolo unde acesta pare imposibil de atins. În cadrul acestei acțiuni, aproximativ 4 400 de copii și vâstnici din Arad vor beneficia de acces la apă caldă prin echiparea școlilor și cetrelor de recuperare bătrâni cu boilere performante donate de Ariston Thermo România.

Crucea Roșie Română și Ariston Thermo România dotează  37 școli, cămine de bătrâni sau centre de recuperare medicală din Arad cu boilere performante
Comentează 1

 „Suntem de părere că nimeni nu ar trebui să fie privat de simplul acces la apă caldă menajeră, cu atât mai mult copiii sau vârstnicii. Prin această campanie, împreună cu partenerul nostru Ariston Thermo România ne-am propus să acoperim cât mai mult din nevoia de apă caldă resimțită în prea multe unități de învățământ și centre locative din Arad”, a declarat dl. Beniamin Dragoș, președinte filiala Crucea Roșie Arad.

Ariston Thermo România își continuă misiunea de a aduce confortul în zonele unde acesta pare imposibil de atins. Alături de Crucea Roșie Română, venim în sprijinul comunităților defavorizate, donând boilere performante care vor face traiul de zi cu zi mai ușor pentru mii de oameni. Ne bucurăm la gândul că, prin contribuția noastră, viața va deveni mai confortabilă pentru mulți semeni nevoiași. Vom continua seria de activități în favoarea comunității având convingerea că este responsabilitatea noastră, a tuturor, să ne implicăm pentru creșterea calității vieții”, a declarat Cătălin Drăguleanu, Country Manager Ariston Thermo România

Un număr de 50 de boilere având capacități între 30 și 100 de litri, vor ajunge la Arad, în următoarele unități de învățământ și centre locative: CENTRU de Reabilitare PETRIS, Centru de Reabilitare VARADIA MURES, Centru de Reabilitare CUVESDIA, Centrul de Bătrâni PECICA, Case Familiare INEU, Liceul Tehnologic Sever Bocu Lipova, Gradinita nr. 1 Lipova, Gradinita nr. 3 Lipova, Gradinita PP Lipova, LICEUL Teoretic Sebis, Gradinita PN Sebis, Gradinita PP Sebis, Scoala si Gradinita Prunisor, Scoala si Gradinita Prajesti, Scoala Gimnaziala Bata, Scoala Primara Telea, Scoala Gimnaziala Birchis, Scoala Gimnaziala Capalnas, Scoala Gimnaziala Frumuseni, Gradinita PP Frumuseni, Liceul Ioan Buteanu Gurahont, Scoala Gimnaziala Halmagiu, Scoala Gimnaziala Seleus, Scoala si Gradinita Moroda, Liceul Teoretic Cermei, Scoala si Gradinita Somosches, Scolile Gimnaziele Graniceri, Siclau, Sicula, Gurba, Cherelus, Ususau, Zarand, Cintei, Olari, Gradinita PN Sicula și Club Sportiv Sicula.

Reprezentanții Ariston și voluntari ai filialei Crucea Roșie Arad au donat, meircuri, primele boilere la Centrul de Bătrâni Pecica. În perioada următoare, celelalte instituții din județ vor beneficia de restul de echipamente.

Pe parcursul campaniei care se desfășoară la nivel național în 2019, Ariston Thermo România va dona boilere electrice performante în peste 20 de județe, către sute de instituții de învățământ, cămine de bătrâni sau centre de recuperare medicală.

Acțiunea companiei pe plan local face parte din inițiativa globală Ariston Comfort Challenge, prin care compania și-a propus să aducă confortul chiar și acolo unde acesta pare greu de atins, iar prima misiune Ariston în acest sens a avut loc chiar în inima Groenlandei, în insula Disko. Astfel, într-un mediu natural extrem a fost construită Ariston Comfort Zone, o casă inovatoare de tip modular, cu scopul de a oferi adăpost echipelor de cercetători de la Universitatea din Copenhaga care studiază an de an schimbările climatice.

# # #

Despre Ariston Thermo România

Ariston Thermo România este filiala locală a companiei italiene Ariston Thermo Group, unul dintre liderii internaționali în producția și furnizarea unei game complete de echipamente și servicii destinate încălzirii şi producerii de apă caldă menajeră.

Angajamentul Ariston Thermo privind eficiența energetică este exprimat prin lansarea constantă de noi soluții bazate pe surse regenerabile de energie, cum ar fi sistemele solare și pompele de căldură, precum și prin îmbunătățirea eficienței produselor tradiționale (boilere sau centrale termice), dar și prin investițiile în noi proiecte.

Portofoliul de produse Ariston Thermo România este compus din centrale termice murale și de pardoseală, în condensare, boilere electrice și indirecte, instanturi pe gaz, aparate de aer condiționat și panouri solare, sub brandurile Ariston, Chaffoteaux și Elco.   

# # #

Despre Crucea Roșie Română

Societatea Națională de Cruce Roșie din România, organizație umanitară care funcționează neîntrerupt din 1876 în scopul prevenirii și alinării suferințelor oamenilor, fără nicio deosebire în ceea ce privește naționalitatea, rasa, religia, vârsta, sexul, apartenența militară, socială sau politică.

Prin activitățile pe care le desfășoară contribuie și la ameliorarea stării de sănătate, la prevenirea îmbolnăvirilor și la alinarea suferințelor prin programe de întrajutorare în beneficiul colectivității. Proiectul „ComfortChallenge”  este parte din această componentă importantă a activității organizației.

www.crucearosie.ro

 

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite