Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Modificări privind managementul instituţiilor publice de cultură

În conformitate cu prevederile art. 32 alin.(1) lit.a) din O.U.G. nr.189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările şi completările ulterioare, contractul de management încetează în cazul în care rezultatul evaluării anuale este sub nota 7.

Modificări privind managementul instituţiilor publice de cultură
Comentează 1

În perioada 09.03.2017-19.04.2017 a avut loc evaluarea managementului instituţiilor publice de cultură subordonate Consiliului Judeţean Arad. În urma evaluării raportului de activitate întocmit de către domnul Florin Didilescu, directorul Bibliotecii Judeţene „A.D. Xenopol” Arad, şi a intervievării de către comisia de evaluare, rezultatul a fost sub nota minimă prevăzută de art. 32 alin.(1) lit.a) din O.U.G. nr.189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările şi completările ulterioare.

Potrivit dispoziţiilor art. 33 alin. (1) din același act normativ, în situaţiile de încetare a contractelor de management înainte de termen, preşedintele Consiliului Judeţean va desemna prin dispoziţie o persoană competentă, în maxim 5 zile de la data constatării încetării contractului de management, care să asigure managementul instituţiei publice de cultură.

Doamna Cristina Duma, bibliotecar angajat al Bibliotecii Judeţene „A.D. Xenopol” Arad la data de 1.04.2002 a fost numită prin dispoziţia preşedintelui Consiliului Judeţean Arad începând cu data 26.04.2017, manager interimar până la organizarea concursului. Numirea managerului interimar al Bibliotecii Judeţene „A.D. Xenopol” Arad s-a făcut pe o perioadă de maxim 120 zile calendaristice, timp în care Consiliul Judeţean Arad va organiza concurs de proiecte de management, în condiţiile legii.

Comunicat CJ Arad

 


Scrie un comentariu

trimite