Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cristian Feieș: „Din cauza consilierilor județeni PSD, modernizarea drumului Bârsa-Sebiș-Moneasa este în pericol”

Un proiect important, de modernizare a drumului județean Bârsa-Moneasa-limită județ, riscă să fie blocat din cauza refuzului consilierilor județeni PSD de a vota un proiect de hotărâre.

Cristian Feieș: „Din cauza consilierilor județeni PSD, modernizarea drumului Bârsa-Sebiș-Moneasa este în pericol”
Comentează 0

Respectivul proiect de hotărâre se referă la trecerea unor terenuri din proprietatea orașului Sebiș, în cea a Consiliului Județean. Necesitatea acestui transfer este dată de amenajare trotuarelor, pistelor de biciclete, podețelor, spațiilor verzi și acceselor la proprietăți situate în localitatea Donceni (sat aparținător Sebișului).

„Mă așteptam la un comportament corect din partea consilierilor județeni PSD referitor la acest proiect. Orgoliul propriu și interesele de partid au fost, pentru consilierii județeni aparținând PSD, mai importante decât oamenii. Pentru locuitorii din Donceni acest proiect este foarte important, înseamnă modernizarea localității, adică îmbunătățirea calității vieții. Jocurile politice nu trebuie să blocheze administrația, cu atât mai mult cu cât e vorba de proiecte importante pentru comunitate. Sunt dezamăgit de comportamentul consilierilor județeni ai PSD”, a declarat consilierul județean Cristian Feieș.

Consilierii județeni PSD au votat împotrivă la toate proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Județean, desfășurată azi.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite