Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Criminalul Antoniei a înaintat apel la instanța din Timișoara

La Curtea de Apel Timișoara se va judeca în 26 aprilie 2022 sentința atacată de Florin Crișan care va încerca să obțină o pedeapsă mai blândă, precum și reducerea daunelor morale. 

Criminalul Antoniei a înaintat apel la instanța din Timișoara
Comentează 0

Sentința a fost pronunțată în data de 9 martie 2022 în cazul crimei asupra fetiței de 4 ani ucisă și incendiată de tatăl vitreg. Tribunalul Arad l-a condamnat pe Florin Crișan la o pedeapsă de 17 ani și patru luni de închisoare, însă sentința nu este definitivă. 

De asemenea, este obligat la plata unor daune morale de un milion de euro pentru mama copilei şi de 500.000 de euro pentru tatăl natural.

Inculpatul a primit două pedepse, respectiv una de 16 ani şi opt luni de închisoare pentru violenţă în familie sub forma infracţiunii de omor şi a doua pedeapsă de doi ani de închisoare pentru profanare de morminte sau cadavre. Instanţa a decis să aplice pedeapsa cea mai grea, la care a adăugat o treime din a doua pedeapsă, rezultând 17 ani şi patru luni de detenţie.

Tribunalul a admis acţiunea civilă a părinţilor Antoniei. Florin Crișan va trebui să plătească daune de un milion de euro mamei victimei şi 500.000 de euro tatălui natural. Banii vor fi plătiţi în lei la cursul zilei, iar toate bunurile mobile şi imobile ale inculpatului au fost puse sub sechestru.


Scrie un comentariu

trimite