Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Crimă pe Valea Șoimoșului: doi gemeni s-au certat de la avere, iar unul dintre ei a fost înjunghiat în zona inimii / UPDATE: Criminalul nu a lucrat la Penitenciarul Timișoara

O ceartă pentru avere s-a încheiat astăzi tragic, pentru un bărbat de 51 de ani din zona Lipova. Acesta a fost înjunghiat de fratele său geamăn și a murit în ambulanță, pe drum spre Spitalul Județean.

Crimă pe Valea Șoimoșului: doi gemeni s-au certat de la avere, iar unul dintre ei a fost înjunghiat în zona inimii / UPDATE: Criminalul nu a lucrat la Penitenciarul Timișoara
Comentează 0

Update 2 Criminalul nu a lucrat la Penitenciarul Timișoara

Reprezentanții Penitenciarului Timișoara susțin că individul care și-a ucis fratele cu sânge rece nu a lucrat acolo, așa cum spuneau vecinii victimei. „În urma verificărilor la nivel intern, vă informăm faptul că, niciunul dintre angajații sau foștii angajați ai penitenciarului nu au fost implicați, în nici un fel în tragicul incident relatat de publicația dumneavoastră. Drept urmare, vă comunicăm că persoana la care faceți referire ca fiind suspect în crima relatată în publicație nu este și nu a fost angajat al Penitenciarului Timișoara”, susține comisarul-șef de penitenciare Georgică Alexeev, directorul Penitenciarului Timișoara.


Update 1 Filmul crimei

Din informaţiile pe care le avem, cei doi bărbaţi s-au certat din cauza casei părinteşti. Criminalul, fost gardian care lucrase la Penitenciarul Timişoara, dar şi fost jandarm, şi-a înjunghiat fratele. Acesta din urmă, şofer de meserie (lucra la firma Pletl) a încercat să-şi salveze viaţa, fugind cu maşina. Fostul gardian nu s-a lăsat însă şi a pornit în urma lui. Se pare că victima a pierdut la un moment dat controlul volanului, intrând cu maşina în nişte lemne de pe marginea drumului, moment în care ar fi fost ajuns din urmă de fratele său, care a dorit să îşi desăvârşească „opera”, lovind maşina cu un topor.

Criminalul a fost reţinut şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.


„Crima a avut loc pe Valea Șoimoșului, cei doi certându-se pentru casa părintească. Victima are o plagă înjunghiată în zona inimii, plagă rezultată în urma unei lovituri puternice”, ne-a declarat procurorul Pavel Palcu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Dacă inițial, procurorul de caz se pregătea să îl cerceteze pe individul care a dat cu cuțitul doar pentru tentativă de omor, victima fiind preluată rapid de un echipaj, pentru a fi transportată la spitalul din Lipova, apoi la Unitatea de Primări Urgențe a Spitalului Clinic Județean, încadrarea a fost schimbată în omor calificat, având în vedere că bărbatul nu a supraviețuit.

Galerie foto (16)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite