Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

CRIMĂ ORIBILĂ LA SUSAG. Un localnic și-a ucis vecinul, lovindu-l cu o bâtă, pumnii și picioarele

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui suspect de crimă din localitatea Susag.

CRIMĂ ORIBILĂ LA SUSAG. Un localnic și-a ucis vecinul, lovindu-l cu o bâtă, pumnii și picioarele
Comentează 0

Bărbatul arestat este Ioan Huț și este acuzat de omor, după ce un localnic a murit în spital din cauza loviturilor dure pe care le-a încasat de la suspect.

”În seara zilei de 27.09.2016, în jurul orei 19,00, în timp ce victima B.S. (46 de ani) şi inculpatul Huţ Ioan (42 de ani) se aflau în localitatea Susag (com. Craiva), unde ambii locuiau, inculpatul a lovit victima cu o bâtă, pumnii şi picioarele, în mod repetat şi cu intensitate, în special în cap şi torace, cauzându-i multiple leziuni traumatice precum traumatism cranio-cerbral acut închis, comoţie cerebrală, edem cerebral difuz, pneumencefal, fractură sinus frontal, sinus maxilar bilateral, fractură perete orbital, sinus sfenoidal, etmoidal, arcadă zigomatică bilateral, ram mandibular stâng, echimoze palpebrale bilateral, traumatism toracic cu fracturi costale multiple stânga (II-III-V-VI-VII) pe linia axilară posterioară, fractură coastă V pe linia axilară dreaptă, contuzie pulmonară bilaterală”, precizează un comunicat al Parchetului, remis luni după-amiază.

Victima a fost transportată de la faţa locului cu ambulanţa la Spitalul Clinic Judeţean Arad, unde a decedat trei săptămâni mai târziu din cauza leziunilor traumatice suferite.

Dosarul a fost înaintat pentru soluţionare Tribunalului Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite