Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Crimă la Șiria! A fost omorât în bătaie de agresorul său / UPDATE: Ce spune Poliția Arad despre tragicul eveniment

Deși nu a murit imediat în urma loviturilor suferite, bărbatul de 56 de ani și-a pierdut viața la două zile după ce a ajuns la spital. Criminalul a fost reținut și ulterior arestat preventiv pentru crima comisă. Victima ar fi fost bătută cu un par, agresiunea având loc la marginea comunei Șiria. 

Crimă la Șiria! A fost omorât în bătaie de agresorul său / UPDATE: Ce spune Poliția Arad despre tragicul eveniment
Comentează 0

Update 1 Ce spune Poliția Arad despre tragicul eveniment

 

Potrivit IPJ Arad, polițiștii Biroului de Poliție Comunală Șiria au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112, despre faptul că un bărbat de 56 de ani din Șiria, prezintă mai multe leziuni și urmează a fi transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Din investigațiile efectuate în cauză, a reieșit faptul că în data de 12 decembrie 2021, un bărbat de 65 de ani, din Șiria, pe fondul consumului de alcool ar fi avut un conflict spontan cu partea vătămată, în fosta hală CAP situată la periferia localității Șiria, și i-ar fi aplicat acesteia mai multe lovituri cu o coadă de furcă. În data de 14 decembrie 2021, bărbatul de 56 de ani a decedat la Spitalul Clinic Județean de Urgenţă, în cauză fiind dispusă efectuarea necropsiei în urma căreia s-a stabilit faptul că moartea victimei a fost violentă. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore, iar în 15 decembrie, magistrații Tribunalului Arad au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Bărbatul a ajuns în data de 12 decembrie 2021 la Urgențe , iar în cursul zilei de marți, 14 decembrie, a decedat. A ajuns la spital în stare foarte gravă și deși medicii au încercat să îl opereze, nu au reușit să îl salveze, din nefericire. Potrivit unor informații, bărbatul a fost bătut la nivelul pieptului și abdomenului, suferind fracturi la cinci coaste și pneumotorax, adică oasele rupte i-au perforat plămânii. Nu a fost agresat la nivelul capului ci la nivelul organelor din zona toracelui. 

„În baza art. 226 raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad şi dispune arestarea preventivă a inculpatului T. Pavel, pe o durată de 30 de zile, începând cu 15.12.2021 şi până la data de 13.01.2022, inclusiv. Respinge cererea formulată de inculpat prin apărător, de luarea măsurii arestului la domiciliu. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. În baza art. 272 Cod procedură penală dispune plata din fondurile Ministerului Justiţiei în contul Baroului de avocaţi Arad a sumei de 313 lei reprezentând onorariu avocat din oficiu. Cu drept de contestaţie, în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în Camera de Consiliu, azi, 15 decembrie 2021, ora 13,35”, se arată în soluția Tribunalului Arad.


Scrie un comentariu

trimite